2777
2789

سلام دوستان 

روزگارتون خوش و سرتون سلامت همیشه

بچه ها دنیای غم انگیز من از سال ۹۸ باهامه

مریضی مادرم بخاطر کرونا که بیمارستان بستری شد و ریه هاش  ۸۵ درصد درگیر شده بود ، مرگ دایی عزیزم ، طلاقم و خبر ابتلا سرطان مادرم که مشخص شد تشخیص اشتباه بود و اخریش هم بابت استخدامم تو بانک که چقدر استرس کشیدم تا قبول شم ( تمام اون روزهایی که درس خوندم نخوابیدم همزمان کار میکردم) تازه دو ماه بود مشغول شده بودم که حالم بد شد ( نوریت اپتیک شدم) و بعد از MRI و LP پزشکم گفت که بیماری ام اس دارم 

همه این استرس هایی که گفتم باعث شدن این بیماری رو بگیرم

یعنی هربار که یه خوشی کوچیک تو زندگیم اتفاق میفته پشت بندش میخوره تو برجکم

چرا اینجوری میشه زندگیم؟ 

الان که دارم صحبت میکنم هنوز حمله های ام اس باهامه و درمان رو شروع نکردم 

دکترم منتظره جواب ازمایش بعد میخاد دارو بده 

ازونطرف سرکارم نمیرم بهم گفتن باید نامه پزشک بیاری که چرا حالت بده چی شده نمیدونم دکترم قبول میکنه یه مشکل دیگه بنویسه و ننویسه ام اس 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم...خدا سلامتی بهت بده....بسپار به خدا و سعی کن تکنیک های ریلکسیشن رو انجام بدی.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیز جان درمانتو داروهاتو هر چه سریعتر شروع کن 

اقوام ما ی خانم هست با ام اس داره کارم میکنه خیلی خوشم میاد خیلی سخت کوشع و خودشو نباخته البته اینجوری اگه وانمودم کنه همونم کافیه  امیدوارم زودتر خوب بشی و بتونی کارتو ادامه بدی  

من دوتا از خواهرشوهرام ام اس دارن اصلا براشون مهم نیست ،تازه کوچیکه داره کارای مهاجرتشو می‌کنه بره ایتالیا،برای ادامه تحصیل ،فک نکن خیلی بده فقط خودت رو ناامید نکن ،مریضی هستش که قابل درمانه 

ی کاربر اینجا بود فک کنم جهنم سرد اونم اولش فک میکرد ام اس داره بعد از کلی پیگیری کردن فهمید اون نیس ایشالله برای شما هم‌همین باشه

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

چجوری میشی که حالت بد میشه سر کار

الان بهتر شدم 

بدبختی فقط صبح ها حالم بد میشه بیشتر

موقعی که بلند میشم سردرد شدید دارم در حدی که حالت تهوع میگیرم بعد چشام سیاهی میره 

یعنی وقتی بلند میشم از خواب تا یکی دوساعت باید نیم خیر بشینم تا حالم خوب شه بعد اسپاسم شدید دارم در حدی دست و پام خشک میشه نمیتونم تکون بدم

من دوتا از خواهرشوهرام ام اس دارن اصلا براشون مهم نیست ،تازه کوچیکه داره کارای مهاجرتشو می‌کنه بره ا ...

واقعا میگی 

هیچ مشکلی ندارن مثلا عدم تعادل و اینا؟ 

شده تا حالا چندبار بیمارستان بستری بشن

من شنیدم هرچند سال یکبار حمله میده و نیاره بیمارستان بستری شی

عزیز جان درمانتو داروهاتو هر چه سریعتر شروع کن اقوام ما ی خانم هست با ام اس داره کارم میکنه خیلی خوش ...

هیچ مشکلی نداره؟! شما نشنیدین مثلا خیلی حالش بد شه هرچندوقت یکبار؟ 

واقعا میگی هیچ مشکلی ندارن مثلا عدم تعادل و اینا؟ شده تا حالا چندبار بیمارستان بستری بشنمن شنیدم هرچ ...

بخدا جدی میگم حالشون خوبه ماشاالله از من شادترن،فقط درمانت رو ادامه بده ،نه اصلا دوتاشونم ورزشکارن کوچیکه بدنسازی می‌ره اصلا نگران نباش