samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 عنوان مامانایی که پروژسترون مصرف کردین بیاین 89 بازدید | 19 پست سلام مامانایی که آی وی اف کردین یا پروژسترون مصرف کردین طول بارداریمشکلی برا بچه هاتون پیش نیومده؟این شایعه که میگن دوجنسیتی میکنه بچه هارو راسته؟! خیلی نگرانم 1403/10/07 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رژیملاغری عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 278 نه بابا چرت میگن فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات لطفا.....اللهم صل الا محمد و آل محمد... خدایا خودت مواظبش باش
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 5829 من پروژسترون مصرف کردم شیاف و آمپول .نه خداروشکر چیزی نشد
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 14741 کل اطرافیانم باپروژسترون زایمان کردن همه هم سالمن اونی که شمامیگی آمپول پرولوتونه که میگن شایدبراجنین پسرخوب نباشه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 نه بابا چرت میگن انقد استرس کشیدم دوروزه این متنو دیدم واقعا نگرانم مشکلی پیش بیاد استرس رو بدنمم تاثیر گذاشته شکمم تیر میکشه 😔
samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 من پروژسترون مصرف کردم شیاف و آمپول .نه خداروشکر چیزی نشد وای عزیزم مرسی یکم آروم شدم
samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 کل اطرافیانم باپروژسترون زایمان کردن همه هم سالمن اونی که شمامیگی آمپول پرولوتونه که میگن شایدبراجنی ... مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت حرفاتون آرومم کرد❤️
samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 من شیاف پروژسترون مصرف کردم پسرم پسره😄 😂😂😂خدا حفظش کنه عزیزممم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 14741 مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت حرفاتون آرومم کرد❤️ انشااله سالم بغل بگیری مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
samira_n80 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 64 😁 همچنین تو دلی شما رو تو دلی من معجزه خداست همه دکترا گفتن حتما جنین اهدایی بگیرین ولی یهو ازمایشمون اوکی شد بچه خودمونو انتقال دادن🥹
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 6955 تو دلی من معجزه خداست همه دکترا گفتن حتما جنین اهدایی بگیرین ولی یهو ازمایشمون اوکی شد بچه خودمونو ا ... وای عزیزممم😍😍😍 خیلی خوشحالم برات. پس حسابی قدرشو بدون و با نگرانی های بی مورد اذیتش نکن❤️
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 5829 وای عزیزم مرسی یکم آروم شدم حالا یه چی بگم بیشتر آروم بشی ، هم واسه پسرم مصرف کردم هم دخترم .منم نگرانیای تو رو داشتم ، ولی خداروشکر طوری نشد