2777
2789

بچم که تو شکمم بود دختر شد بعد جاریم و برادر شوهرم خودشون دختر داشتن یه دونهو پسرم یه دونه خانواده همسرم تنها نوه دختریشون اون دختر جاریمه هی بهم زنگ نیزدن برو سونو شاید سونو اشتباه شده اینقدر گفتن بچم تو ۴ ماه سقط شد حرص میخوردن که دخترشون باید تک بمونه😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن چطور

کوردها میگن پر یه چیزی 

گرامر زبان کوردیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچم که تو شکمم بود دختر شد بعد جاریم و برادر شوهرم خودشون دختر داشتن یه دونهو پسرم یه دونه خانواده ه ...

خدا ازشون نگذره،منم بچه ندارم یه جاری دارم داره حرص میخوره ک اگ ما بچع دار شدیم دیگه بچه های اونو کسی دوس نداره حالا تو دلش داره خوشحالی میکنه ک ما بچه نداریم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

اینجا یه کاربر یه دوست داره که دکتری روانشناسی میخونهاین خانم روزی نیست که تاپیک نزنه و از مزیت ازدو ...

وااای آره😂😂

کل تاپیک هاش دوستشه که دکترا میخونه‌ پولداره و مجرده🤣ولی این نه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نمی‌دونم درست فکر می‌کنم یا نه ولی به نظر می‌رسه کاربرانی در این سایت هستند که بر سر شهرت و وجهه کاربری خود رو درون یک رقابت فرض می‌کنند! و به چیزهایی مثل لایک زیاد، تاپیک پربازدید، نظر مخالفی که نتونن جوابش بدن و.... حرصشون می‌گیره و دوست دارند فقط خودشون چنین چیزهایی رو مال خود داشته باشند!

و این واقعا عجیبه! چون شما تمام کاربران این سایت رو پشتیبان خود داشته باشی و روزی یک میلیارد اعلان لایک و تایید و تشویق و تحسین؛ یک ارزن کف دستت نمی‌گذارند! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اینجا یه کاربر یه دوست داره که دکتری روانشناسی میخونهاین خانم روزی نیست که تاپیک نزنه و از مزیت ازدو ...

👍👍👍👍👍👍

خدا نحاتش بده... حالش خرابه...

خدا اون دوستش رو هم از تیررس نگاه و ذهن این دوست مسموم، در امان نگه داره...

ما هم یکی دو تا از این همکارها دور و برمون داریم...

مریض و زشت شده‌اند از شدت حسادت...

دقت کنید به نظر من خداوند کسی رو زشت نیافریده ولی بعضیا طینت زشتشون روی صورتشون اثر میذاره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...