2777
2789
عنوان

اگه بخواین تدریس کنین معلم چه پایه ای و کدوم درس میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم دبیر فیزیک هستم از بچگی دوست داشتم معلم ریاضی بشم عاشق ریاضیات بودم و هنوز هم هستم ولی تو دبیرس ...

چه خوب، راضی هستین از درآمدتون؟ سختیاش چی؟ راستی هیچوقت بفکرتون زده تو اینستا تدریس کنین و دوره بفروشین؟ بنظرتون خوبه؟ 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
معلم تاریخدبیرستان

چقدر خوب، منم عاشق تاریخم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
وای چرا اینکارو کردیالان راضی ای؟

نه... مهندسی پروژه خوندم کارشناسی، و ارشد روانشناسی!!! 

کار هنری دارم تو اینستا... 

هنوزم وقتی میرم تو فضای مطب و بیمارستان ها، حس میکنم به اونجا تعلق دارم!!! ۳۵سالمه! 

زیست شناسی که خودم دارم درس میدم

چه خوب خوشبحالت، کنکور؟ 

نه... مهندسی پروژه خوندم کارشناسی، و ارشد روانشناسی!!! کار هنری دارم تو اینستا... هنوزم وقتی میرم تو ...

عزیزم

دیگه سرنوشت هر آدمی یجوریه‌

شاید شما تو محیط بیمارستان پزشک یا پرستار موفقی نمیشدی

به اینجور چیزا فکر کن حسرت گذشته رو نخور

منم تجربی بودم اما تجربی و ادامه ندادم 😕

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

چه خوب خوشبحالت، کنکور؟

هم کنکور هم مدرسه کلاس کنکور دارم 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
عزیزمدیگه سرنوشت هر آدمی یجوریه‌شاید شما تو محیط بیمارستان پزشک یا پرستار موفقی نمیشدیبه اینجور چیزا ...

خب تو چی خوندی الان شاغلی؟ 

خب تو چی خوندی الان شاغلی؟

من دانشجوام رشته علوم تربیتی

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

هم کنکور هم مدرسه کلاس کنکور دارم

راضیی؟؟ موفق باشی

عزیزم تقاضاش زیاد نیست ، اصلا زیاد نیستبه جز کنکور که نخبه ها دنبال اساتید برتر هستن و گرنه بقیه ...

اینجوری هم نیست 

اگه تدریس یکی خوب باشه شاگرد خصوصی هست 

من خودم بیشتر درآمدم از کلاس خصوصی هست