باهم خیلی مشکل داشتیم و الانم همچنان ازش بدم میاد متنفرم فهمیدم ک تو ماشینم ردیاب گذاشته تازه اون بیشعور ب من خیانت کرده بعد رفته تو ماشین من ردیاب گذاشته ب نظرتون میخواد ازم اتو بگیره برا طلاق یا نه میترسه ک من برم با کسی؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما تو فکر طلاق هستی ؟؟؟؟الان همه مردا خیانت میکنن اگر شرایط شوهرت از لحاظ مالی اوکی هست اصلا سمت جد ...
اره وضعیت مالیش خیلی خوبه زندگیم عالی بود همه چشمشون دنبال زندگی من بود تا اینکه فهمیدم با کارگرش ریخته رو هم الهی خدا لعنتش کنه زنیکرو هیچ جوره نمیره البته شوهر منم مقصره نمیدونی الان چ حالیم فقط دلم میخواد نبینمش حالم ازش بهم میخوره از وقتی اومدم خونم همش میاد و میگه برا رابطه اما اصلا نمیتونم از موقع زایمانم رابطه نداشتیم دیگ هم نمیخوام داشته باشم امروز بهم گفت کاری نکن مجبورت کنم بیای باهام رابطه برقرار کنی میتونم ب زور وارد شم اما میخوام ک خودتم خواسته باشی بیای سمتم برا همین میگم نره ازم شکایت کنه