2777
2789
عنوان

شوهرم تو ماشینم ردیاب گذاشته 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه روز ارایشگاه بودم یه خانم اومده بود درمورد دوست پسرش صحبت میکرد که چقدر هزینه براش میکنه چهار تا ...

خدا مرگش بده که با ادم متاهل میرن تو رابطه 

میخواستی بگی دستت درد نکنه که نزاشتی زنش طلاق بده بی حیا 

ده ساله دوتا بچه دارم میگم اون تازگی خیانت کرده می‌ترسه جبران کنم برا همین ردیاب گذاشته نمیدونم شاید ...

شما حواست جمع اتو ندی دستش 

خدایی نکرده میخواد اگر کارتون به جدایی رسید بهت مهریه نده 

شما تو فکر طلاق هستی ؟؟؟؟الان همه مردا خیانت میکنن اگر شرایط شوهرت از لحاظ مالی اوکی هست اصلا سمت جد ...

اره وضعیت مالیش خیلی خوبه زندگیم عالی بود همه چشمشون دنبال زندگی من بود تا اینکه فهمیدم با کارگرش ریخته رو هم الهی خدا لعنتش کنه زنیکرو هیچ جوره نمیره البته شوهر منم مقصره نمیدونی الان چ حالیم فقط دلم میخواد نبینمش حالم ازش بهم میخوره از وقتی اومدم خونم همش میاد و میگه برا رابطه اما اصلا نمیتونم از موقع زایمانم رابطه نداشتیم دیگ هم نمیخوام داشته باشم امروز بهم گفت کاری نکن مجبورت کنم بیای باهام رابطه برقرار کنی میتونم ب زور وارد شم اما میخوام ک خودتم خواسته باشی بیای سمتم برا همین میگم نره ازم شکایت کنه

ببین حتی مادرش باهاشون میره سفر اصلا هم براش مهم نیست این کیه

این دسته از ادما کلا خانوادگی ذات ندارن 

ی بنده خدایی برام تعریف میکرد میگفت با خالم (حالا خالش متاهل )رفتیم کنار دوس پسرش من رک به خودش و خالش انتقاد کردم گفتم کارتون خیلی زشته

یه روز ارایشگاه بودم یه خانم اومده بود درمورد دوست پسرش صحبت میکرد که چقدر هزینه براش میکنه چهار تا ...

الهی خدا ازشون نگذره الهی خیر نبینن خراب میشن رو زندگی یکی دیگ ما زنا خودمون ب هم جنسمون رحم نمیکنیم چجوری میخوایم جنس مخالف بهمون رحم کنه 

اره وضعیت مالیش خیلی خوبه زندگیم عالی بود همه چشمشون دنبال زندگی من بود تا اینکه فهمیدم با کارگرش ری ...

خدا رو شکر که شرایط زندگیت روبراه 

اینجور زنهای ج نده خونه خراب کن همجا هستن اما تو قوی باش برای حفظ زندگیت بجنگ 

سعی کن باهاش رابطه داشته باشی شایدم بتونه شکایت کنه بگه همسرم منو تمکین نمیکنه 

و اگر تو  باهاش رابطه نداشته باشی مطمین باش میره با اون زنه 

شما حواست جمع اتو ندی دستش خدایی نکرده میخواد اگر کارتون به جدایی رسید بهت مهریه نده

خب منکه تو ده ساله خیانت نکردم الان میام خیانت کنم شایدم دیده من ازش چیزی دیدم واقعا می‌ترسه خیانت کنم