2777
2789
عنوان

چقدر اینجا خوب راهنماییت میکنن

129 بازدید | 20 پست

پیرو تاپیک قبلیم یه مشکلی داشتم که سالها داره ازارم میده و خودم از دلیل مشکلم خبر نداشتم تا یه خانمی گفت دلیلش مشکلت به رفتار کسی ربط نداره دلیلش رفتار خودته که مهر طلبی،،،،،اره واقعا راست گفت من دوران بچگی و نوجوانی سختی داشتم و همیشه کمبود محبت داشتم الان ازدواج کردم دوست دارم همش خونواده همسرم بهم توجه کنند و بابت این قضیه باج میدم و دقیقا شدم مثله کسی که از محبت زیادی خار شدم ،،خواهشا بگین چیکار کنم به محبت و توجه دیگران توجه نکنم و این کمبود محبت رو چطور جبران کنم همسرم هم کاملا نسبت بهم بی توجه هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم آنقدر خانوم ها و شیرزن های محترم و گرامی هستن تو این سایت که آدم رو راهنمایی و کمک میکنن خدا خیرشون بده همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشن ...

خب گلم شما اگر بخاطر محبتی که از بچگی تا نوجوانی دریافت نکردین بااااج میدین این بخاطر سختی هایی هست که کشیدین و کسی هم نبوده اون خلع های محبتی رو پر کنه و شما همیشه تشنه محبت هستین و به آدمها بیشتر از حد انسانیت به خرج میدین و باید سعی کنین بیشتر به خودتون فکر کنین و 

اول خودتون و قلبتون مهم باشه بعد دیگران ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عزیزم لطفا راهنماییم کن واقعا دارم زجر میکشم

نه گفتن رو یاد بگیر 

خودت رو اولویت قرار بده 

برات مهم نباشه کسی تحویلت میگیره یا نه 

کارهایی که میخای بکنی رو به هیییچ کس نگو و فقط خودت خبرداشته باش

رو اعتماد به نفست کار کن

...
منم مهرطلب بودم و خودم خودمو خوب کردم تقریبا بدون روانشناس و مشاور ای کاش مادرمم خوب میشد ولی حیف

باریکلاااا آفرین به شما دوست عزیزز...

مادر خدابیامرزم اینجوری بود از محبت زیادی به اطرافیان بی ارزش شده بود انقدر بهش میگفتم گوش نمیداد وا ...

خدا بیامرزتش گلم خدا بهتون صبر بده الهی ...

مادر خدابیامرزم اینجوری بود از محبت زیادی به اطرافیان بی ارزش شده بود انقدر بهش میگفتم گوش نمیداد وا ...

دقیقا حال الانه من همینه احساس بی ارزشی از یک طرف ازارم میده فکر اینکه چقدر محبت کردم چقدر توجه کردم به دیگران از یه طرف دیگه

مرسی عزیزتا ادم خودش نخاد صدتا روانپزشکم نمیتونن کاری کنن

بله گلم البته روانپزشک برای بیماری های خیلی. خطری د جدی و فوریه عزیزم روانشناس و مشاور بهتره بگیم گلم دورت بگردم ...

مشکلم اینه میخوام ولی نمیتونم یعنی راهشو نمیدونم

خب بخاطر اینکه ذاتت هم خوب بوده عزیزم از یه طرفی این عادت همیشگیتون شده خیلی سخته آدم عاداتش رو ترک کنه اما سعی کنین کم کم کوچیک کوچیک محبت کنین احترام و کرامی بودت خودتونو حفظ کنین جان فشانی برای کسی نکنین ..

نه گفتن رو یاد بگیر خودت رو اولویت قرار بده برات مهم نباشه کسی تحویلت میگیره یا نه کارهایی که میخای ...

فدات ده باره دارم این پستتو میخونم واقعا حرفات حرف یه روانشناس حرفه ای هست فقط ممنون میشم یه خرده بیشتر توضیح بدی چون شما این راهو رفتی ،،،بنظرت از کجا شروع کنم نمتونین تصور کنین الان چه حال بدی دارم و چه زجری میکشم

خب بخاطر اینکه ذاتت هم خوب بوده عزیزم از یه طرفی این عادت همیشگیتون شده خیلی سخته آدم عاداتش رو ترک ...

مرسی عزیزم حرفاتو با جون و دل دارم چندباره میخونم و اسکرین شات میگیرم که بعدا بازم مرورش کنم