2777
2789
اره چون من خودم 20 سالم شده دختر معمولیم ولی همش از خدا میخوام میگم خدایا یکی بهم بده خررر پوللللل ...

ممنونم از لطفت هیچ وقت به کم قلنع نو من ارزومه دوباره ۲۰ ساله مدم مینشستم میخوندم به هر جون کندن دکتر میشدم ولی اینکه تا آخر عمر حسرت به دل بمونی بدترین جیزه یا یه ازدواج که باب دلت نیست فقط به خاطر فرار از مجردی افتضاحه ....من  متاسفانه کارمندم و به خاطر شغلم ممنوعیت تصب اینستا دارم و تلگرام ندارم .....بازم ازت ممنوم ایشالله بهترینها قسمتت بشه و اونی که دلشگت عاشقته بهش برسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم از لطفت هیچ وقت به کم قلنع نو من ارزومه دوباره ۲۰ ساله مدم مینشستم میخوندم به هر جون کندن دکت ...

ایالله نه اصلا قانع نمیشم به کم یوتیوب رو نصب کنی فک نکنم بفهمن ادارتون حرف های این دختره انیش خیلی خوبه دو سال پشت موندم ایشالله دندون پزشکی میخوام قبول بشم واقعا برات دعا میکنم خدا این پسره رو بهت بده اینم نشد یه کیس خفن تر از اون بهت بده 

نه عزیزم من دانشجوامکادر درمان هم نیستم 😅 یه روز رفتم پیشش به عنوان مریض اولاش اینطور نبود که ازش خ ...

خود ش هبجی نشون نمیده ؟ بشین بخون هرجور شده پزشکی بزن تنها راه همینه من اکه سن شما بودم اگه عقل اللنم داشتم همینکار میکردم ....ایشالله خدا در معجزه برات بازکنه ..چون خودم کشیدم عشق یکطرفه ادمو نابود میکنه 

خوب این آدم زنش هم بشی برات ارزشی قائل نیست

باشه من احمق برام مهم نیست  الان چه ارزشی دارم مادرم پدرم چی دارم هیچ کدوم محل بهم نمیدن ...بابام نه مول بهم داد نه دوستم داشت نه هوامو داره من چیزی ندارم زرای از دست دادن .....

خود ش هبجی نشون نمیده ؟ بشین بخون هرجور شده پزشکی بزن تنها راه همینه من اکه سن شما بودم اگه عقل اللن ...

نه عزیزم من اينقد اعتماد به نفس بالایی دارم 

ببخشید اما یه جوری رفتار میکردم و طوری جلوش می گشتم 

😂

که احساس میکردم وقتی من رو میدید دستپاچه میشد و یکم هل میکرد 

و سعی میکرد خودش رو هر جور شده نشون بده به من 

حتی یک بار فکر ش رو هم نمی کرد من رو ببینه 😂من رفتم پييشش یه ذوق عجیبی کرد و خوشحال و احوالپرسی 

من عادی احوال پرسی کردم خورد تو ذوقش😁😂

باشه من احمق برام مهم نیست الان چه ارزشی دارم مادرم پدرم چی دارم هیچ کدوم محل بهم نمیدن ...بابام نه ...

شوهر بد بدتر از تحمل پدرو مادره بده 

شما بیشتر وابسته اش شدی 

اختلاف فرهنگی هیچ نوعش خوب نیست 

چند سالته سعی کن خودتو بکشونی بالا

ممنونم شما محبت داری به من ....الان نمیدونم بهشون بگم ....من خیلی ساده ام ...برم بگم من مدتیه بهتون علاقه دارم و اگه شما بکید دیگه نمیام اینحا وگرنه شما راه حل پیش پام بزارید وولی از عصبانیتش میترسم و ابرو ریزی 

شوهر بد بدتر از تحمل پدرو مادره بده شما بیشتر وابسته اش شدی اختلاف فرهنگی هیچ نوعش خوب نیست چند سالت ...

من خیلی از خانوادم کشیدم خیلی باهام بدرفتاری کردند و ابروم رو بردندو ازدواح ناموق من مقصرش اونا بودند و الانم منو رها کردن و مشکلاتم رو خودم حل میکنم ...بنابراین من هیچ نقطه عزفی تو زندگیم نبود خیلی به سختی کار کردم و سالهاست رو پای خودم هستم پدرم ریالی کمک نکرد مادرن هرکز بغلم نکرد و منو نبوسیده ......

من خیلی از خانوادم کشیدم خیلی باهام بدرفتاری کردند و ابروم رو بردندو ازدواح ناموق من مقصرش اونا بودن ...

چیزهایی که میتونی تغییر بدی را بهتر کن و وقتت رو با فکر کردن به گذشته تلف نکن

پیام نور پنج شنبه جمعه هاست کنکور هم ندار ترم بهمن ثبت نام کن روانشناسی بخون