2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسلامتی مامان خوشکل ،یه سوال عزیزم شما از تاریخ اخرین پریودیت حساب میکنی یا خودت تاریخ داری که هفته ...

بزن تو گوگل محاسبه انلاین بارداری میاد بالا برات تاریخ میزنی متوجه میشی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
بسلامتی مامان خوشکل ،یه سوال عزیزم شما از تاریخ اخرین پریودیت حساب میکنی یا خودت تاریخ داری که هفته ...

من از تاریخ آخرین پریودیم حساب کردم سن جنین تو سونو هم با تاریخ پریودیم یکیه گلم ولی خوب من یه هفته بعد پریودیم اقدام کرده بودم نمیدونم چجوریه اصلا

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
من از تاریخ آخرین پریودیم حساب کردم سن جنین تو سونو هم با تاریخ پریودیم یکیه گلم ولی خوب من یه هفته ...

دقیقا من نمیدونم از پریودی حساب کنم یا از وقتی خودم تاریخ برداشتم دکتر ها هم‌که معمولا از تاریخ اخرین پریودی حساب میکنن 

[QUOTE=366122520]مرسی عزیز دلم ده تا صلوات واسه امضات میفرستم واقعا متاسفم عزیزکم [/QUOTEممنونم عزیز دلم باردارم دوباره خداکنه اینبار بمونه برام

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔