خیلی جالبه بشر از وجود خودش انسان به وجود میاد که می تونه حرف بزنه
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم ولی علت این تاپیکو نفهمیدم خب هممون میدونیم بچه از انسان به وجود میاد دیگه عنوان تاپیک و خود تاپیک به هم نمیخونه این جمله چه حاشیه ای میتونه داشته باشه
تنها چیزی که دستگیرم شد اینه که محتوای تاپیک و نام کاربریتون با هم همخوانی داره...
در واقع وقتی میخوونیشون احساس مجهول بودن و ابهام و ناکامل بودن داره..
خلاصه که خدایارحم (بفرما)
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
تنها چیزی که دستگیرم شد اینه که محتوای تاپیک و نام کاربریتون با هم همخوانی داره...در واقع وقتی میخ ...
دارم قدرت خلقت رو میگم
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕