2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم گلم من خیلی ادم بی حاشیه ای هسم و از تنش خوشم نمیاد امیدوارم با کسی به مشکل نخورم اگه نه برام ...

میدونم ارومی بخاطر اون گفتم که سعی کن ازشون دوری کنی دلت مهربونه دوس ااری به مردم کمک کنی ولی اونجا مواظب باش حس میکنم ازین سادگیت سو استفاده میکنن اگه هواست نباشه

ازدواجتم خوبه قدش بلنده وضع مالیش خوبه اول اشنا میشین باهم مرد خوبیه و همو خیلی دوس میدارین

اگه نظر منو بخواید ب نظرم فصل بهاربازم انشالله هرچی خیره اتفاق بیفته

ببخشید اصلا بنظرتون به صلاح هست ؟ خیلی اذیت کردند 

البته من از اول هم مخالف بودم میترسم پسرم  خوشبخت نشه

ببخشید اصلا بنظرتون به صلاح هست ؟ خیلی اذیت کردند البته من از اول هم مخالف بودم میترسم پسرم خوشبخت ...

راستش رو بخواین فکر نکنم 

قهر و جر و بحث هم ب نظرم زیاد بوده 

چرا ؟

انشالله خوشبخت میشه پسرتون اگر ب صلاحش هست شاید خدا کسی رو مد نظر گرفته باشه واسش🤷🏼‍♀️

دختر ساده و مهربونی هستیبنظرم تلاش کن بیشتر از الان انشالله می‌رسی ب چیزی ک دوست داری ♥️

مننننم بگو لطفا❤️

میگم بنظرت برمیگرده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ 

یه خصوصیت ازش یا ماه تولدشو میتونی بگی لطفا🫠

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

عزیژم خواستگاربودتادوروزخبری نشه یعنی نمیخاد ی ماه چیه

برا یکی از فامیلامون میومدن خواستگاریش میرفتن دوراشونو میزدن ۶ ماه دیگه برمیگشتن! تو الان میگی ی ماه کجا بود😅