2777
2789
عنوان

با نیاز ج ن سی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب خدا انجام میدم ولی مخصوصا نزدیک پریود شدن خیلی نیاز دارم ببخشید دارم اینو میگم ولی فکر کنم خیلی با ...

عزیز دلم اینجا راه درستی بهت نمیگن .

اکثرا یا میگن خودتو کنترل کن یا میگن ازدواج کن که ازدواج واست زوده .

حتما با مشاور چه حضوری چه تلفنی حرف بزن

اگرم رودربایستی داری مشاور خانوم بگیر.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ب خدا انجام میدم ولی مخصوصا نزدیک پریود شدن خیلی نیاز دارم ببخشید دارم اینو میگم ولی فکر کنم خیلی با ...

اره درکت میکنم

ولی سعی کن اصن بیکار نباشی تنها هم نباشی 

مهم اینه که وااقعا از ته قلبت نخوای که انحام بدی اونوقت میتونی مقاومت کنی

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
فقط اینایی که میگن ازدواج کن😂😂😂😂😂😂 خیلی مَلَنگ و شادین بخدا😂😂😂😂 فک کنم تو یه ایران دیگه زن ...

من هی دارم استغفار میکنم که چیزی نگم 🤣

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

فقط اینایی که میگن ازدواج کن😂😂😂😂😂😂 خیلی مَلَنگ و شادین بخدا😂😂😂😂 فک کنم تو یه ایران دیگه زن ...

واقعا من به تنها چیزی که فکر نمیکنم همین ازدواجه اونم الان من هنوز خودم پیدا نکردم هدفی که میخواستم بش نرسیدم نمی‌دونم دارم تو زندگیم چیکار میکنم همین ها هم که سن بالا ازدواج کردن کلی مشکل دارن😐😂