2777
2789
عنوان

حتما باید به چلو گوشت

67 بازدید | 6 پست

فلفل دلمه باید حتما بزنیم ؟؟؟ نزنیم خوشمزه نمیشه 

یه عالمه پیاز رو خلالی کردم گوشت رو چیدم روش بازم پیاز ریختم رو گوشت ادویه زدم دارچین انداختم خودش آب انداخت آخر سرم زعفران اضافه میکنم اینطوری خوب میشه ؟؟؟ اولین بارمه میپزم 

نه اجباری که نیست...

اونطور شما درست می کنی هم خوبه

هویج هم دوست ندارید؟ یا لوبیا سبز

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اجباری که نیست...اونطور شما درست می کنی هم خوبههویج هم دوست ندارید؟ یا لوبیا سبز

هویج دارم ولی نزدم تو اینیستا یه بلاگره اینطوری درست کرد خیلی تعریفشو کردن منم گفتم حتما این خوبه 

هویج دارم ولی نزدم تو اینیستا یه بلاگره اینطوری درست کرد خیلی تعریفشو کردن منم گفتم حتما این خوبه

اره عزیزم اوکیه خیلی هم خوبه..

پیشاپیش نوش جانتون

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...