2777
2789
عنوان

مرد همسایه به مامانم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 163 پست
مرسی ک بفکر مایی خانم🌹نه نه من دیگه خرج نمیکنم تموم شد😂دربدر دنبالش میگردم معلوم نیست خابه مدرسس،د ...

خواهشمیکنم😂😂

عردس خانم تو مرحله گل چیدن گیر کرده حتما😃

اونور را نگاه کن.

خواهشمیکنم😂😂عردس خانم تو مرحله گل چیدن گیر کرده حتما😃

تو این خشکسالی گل کجا بود😂نرفته باشه بالای کوه گلهای وحشی تنهارو بچینه خدابیامرز همیشه چیزای تک و شیک میخاست خیلی حسود بود احساس میکنم افتاده ته دره🥺

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این خشکسالی گل کجا بود😂نرفته باشه بالای کوه گلهای وحشی تنهارو بچینه خدابیامرز همیشه چیزای تک و ش ...

این سناریو هارو بعدا براش تعریف کن و بعد منتظر پرتاب یک ماهیتابه باش🤣🤣🤣

اونور را نگاه کن.

طوری گفتی پیام داده ازش بعیده خانواده آبروداری هستن من منتظر پیام بالای ۱۸ بودم بابا شاید بنده خدا با یکی دیگه اشتباه گرفته شاید زنش با گوشی شوهرش پیام داده مگه نمی گی مومنید مومن باید تا ۷۰ مورد نیت خوب بکنه حالا این هفتاد تا رو کردی نیت بد اینه میخواسته از یه جا شروع کنه جواب ندید بره پی کارش

بفرما جلو ته صف مال خودمه
طوری گفتی پیام داده ازش بعیده خانواده آبروداری هستن من منتظر پیام بالای ۱۸ بودم بابا شاید بنده خدا ب ...

اخه قلب فرستاده من دعا میکنم همسرش بوده باشه نه خودش چون خیلی خوشبین بودیم بهشون 

سلام اسی کنجکاوشدم پیام ازطرف کی بود ؟؟

سلام عزیزم والا هنوز پی شو نگرفتیم هرجور فکر کردیم تو این همه سال رفتار مشکوکی از آقای همسایه ندیدیم 🙄 گفتیم شاید بخواد مزه دهن مادرم بفهمه که بازم حرصی میشم چون مامان من به فرشته س ..... کسی جرات نمیکنه نگاهش کنه از بس باحیاس.... نمی‌دونم والا موندم به دخترش بگم یا نه