2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سال دیگه اگه خدا بخواد میرمتا اون موقع صبر کن بیام جواب سوالتو بدم 😂😩🥲

سلام عزیزم 

کامتتو تو تاپیک اون کاربر که می‌خواست بره اروپا دیدم 😍

شما تحصیلی میخوای بری

به راحتی

برو‌اینستا بزن مهاجرت کلیی پیج مهاجرت میاره و تو‌پیجشو کلی از شرایط گفتن

بعضی هاشون مشاوره هم میدین حالا نمیدونم چقدر پول میگیرن

یا برو‌ یوتوب سرچ‌کن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

قربونتاره نروژ اقدام کردیم

به سلامتی عزیزم 

خب بزار شرایطمو بهت یگم ،اگه میتونی راهنماییم کن لطفا 

من دانشجوی ترم ۵ کارشناسی رشته ژنتیک  هستم  ، خدا بخواد بهمن سال بعد فارغ التحصیل میشم ، 

تصمیم دارم بعد فارع التحصیلی ازمون استخدامی بدم شانسمو امتحان کنم ، چون به تدریس علاقه دارم از طرفی  از ۱۲سالگی رویای مهاجرت رو دلزم ، تصمیم دارم  ه ازمون اتسخوامی قبول نشم برای هرشد بخونم ، و یعد برای دکترا برای اپلای اقدام کتم 

میدونم از الان زوده ولی خب ارزومه دیگه😍

ولی خب به تدریس هم علاقه دارم ، از طرفی آدم کمالگراییم و میدونم حقوق معلمی راصیم نمیکنه 

الان چند تا مشکل دارم 

یکیش اینکه چندین بار تا الان حرف مهاجرت رو زدم ، پدرم به شدت مخالفت کرده ، یکم سنتی فکر میکنه ، حتی برای دانشگاه نزاشت برم شهر دیگه 

دوم اینکه من پدرم یه بازنشسته سادس،  برای مهاجرت نمیتونم حتی اندازه یه بلیط هواپیما ازش انتطار داشته باشم ، پس باید حتما فول فاند بگیرم 

بنطرت بهم فول فاند میدن و اینکه چطوری پدرمو از الان آماده کنم بنطرت ؟؟؟؟

ببخشید اگه زیاد حرف زدم  ، سرتو درد اوردم عزیزم 

به سلامتی عزیزم خب بزار شرایطمو بهت یگم ،اگه میتونی راهنماییم کن لطفا من دانشجوی ترم ۵ کارشناسی رشته ...

خب عزیزم 

رشتت خیلی عالیه برای مهاجرت

ببین همسر منم مهندسی شیمی خونده و تو کارا تدریس برای دوازدهمه و چون تو بهترین موسسه های کنکور درس میده درامد خیلی خوبی داره پس اگه خوب باشی تو کارت درامدتت تو دبیرستان ها موسسه های خوب خیلی بالا هست 

میتونم بگم بالا ۷۰ ۸۰ هست متغیره البته 

همسر منم ۲۷ سالشه زیاد سنی نداره

اونم کمالگراس البته 

اما بخاطر نه شرایط مالی بقیه شرایط که خودت میدونی تصمیم به مهاجرت داریم چون ایندمون اونجا بهتره 

رشته ی تو خیلی برای مهاجرت خوبه دوست همسر منم که تو کار تدریس هم رشته تو هست و داره مهاجرت میکنه با اینکه درامد خیلی بالایی داره

به نظر من بهت فول فاند هم احتمالا بدن بهت 

ولی خب اونجا قشنگ میتونی پاره وقت کار کنی و هزینه های اونجا رو دراری 

و به نظرم بشین باهاش منطقی صحبت کن و بگو اونجا موفق تری

💍 دانشجوی مهندسی نفت