2777
2789

معمولا یه دونه تابه در‌دار سایز متوسط توی هر سرویس هست(بعضی‌ سرویس‌ها متفاوتن)

من خودم تابه کوچکتر گرفتم، مثلا به اندازه ۳-۲تا نیمرو، و یه تابه بزرگتر برای وقتی که لازم باشه مرغ،کتلت با سیب‌زمینی سرخ کنم به تعداد بیشتر از ۳-۲ نفر

آره داخل سرویس هم تابه رژیمی هست هم تابه معمولی

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی سرویس گرفتم چند سال پیش،اتفاقی تو سه تا قابلمه و سه تا تابه با ۶ تا در

فروشنده پشیمون شده بود میگف اولین بار از جعبه اینجوری درمیاد،نمیفروشم،ولی ما پولش قبل باز کردن جعبه داده بودیم

من ی سرویس گرفتم چند سال پیش،اتفاقی تو سه تا قابلمه و سه تا تابه با ۶ تا درفروشنده پشیمون شده بود می ...

به نظرت تابه اضافه بگیرم !؟

یه تابه روحی برای نیمرو 

ویه تابه نسوز بزرگ هم دارم 

معمولا یه دونه تابه در‌دار سایز متوسط توی هر سرویس هست(بعضی‌ سرویس‌ها متفاوتن)من خودم تابه کوچکتر گر ...

به نظرت تابه اضافه بگیرم 

یه تابه روحی برای نیمرو 

ویه تابه بزرگ تفلون یا نسوز  هم دارم

معمولا یه دونه تابه در‌دار سایز متوسط توی هر سرویس هست(بعضی‌ سرویس‌ها متفاوتن)من خودم تابه کوچکتر گر ...

به نظرت تابه اضافه بگیرم 

یه تابه روحی برای نیمرو 

ویه تابه بزرگ تفلون یا نسوز  هم دارم

به نظرت تابه اضافه بگیرم !؟یه تابه روحی برای نیمرو ویه تابه نسوز بزرگ هم دارم

الان تو اکثر سرویس ها ی تابه بزرگ میزارن

برا دو نفر آره من خودم ی تابه روحی کوچیک گرفتم نیمرو میچسبه توش،ولی یدونه اضافی حتما بگیر برا دم دستی

به نظرت تابه اضافه بگیرم !؟یه تابه روحی برای نیمرو ویه تابه نسوز بزرگ هم دارم

الان تو اکثر سرویس ها ی تابه بزرگ میزارن

برا دو نفر آره من خودم ی تابه روحی کوچیک گرفتم نیمرو میچسبه توش،ولی یدونه اضافی حتما بگیر برا دم دستی

به نظرت تابه اضافه بگیرم یه تابه روحی برای نیمرو ویه تابه بزرگ تفلون یا نسوز هم دارم

من خودم نیمرو رو توی تابه روحی دوست دارم

ولی یه تابه نسوز هم بگیر واسه دم دستی،ببین تابه‌ای که روی سرویس قابلمه‌ت هست چقدریه یه تابه دم دستی داشته باش که مثلا توش یکی دوتا سیب زمینی سرخ‌ کنی یا ۶-۵ تا کتلت.