2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بهم دست نزن گناهه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 45 پست
😂😂 طوری نی کناربیا

دیونم کرده دیگ

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یاپشیمان شدن از انتخاب شما واین رابطه یا چیز دیگه ای هست

والا الان ک داشت میگفت این داستان گناه و.. میگفت بیایم رسمی کنیم گناه نباشه گفتم نه معلوم نیست چشه باز برگشته به تنظیمات کارخونه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون از اول اینجوری بود از اول معتقد بود ها برای من کوتاه میومد ولی الان دیگ دست و بغل و اینا و بعد 2 ...

خب این یعنی تو این دوسال از نظر دینی پیشرفت داشته 

بهش احترام بذار 

باز این خوبه پارتنر دوستم کلا صحبت های عاطفی هم تموم کرد گفت همینطوری فقط احوالپرسی تا وقتی خانواده ات گفتن بیایم خواستگاری

والا الان ک داشت میگفت این داستان گناه و.. میگفت بیایم رسمی کنیم گناه نباشه گفتم نه معلوم نیست چشه ب ...

خوب شما تصمیم بگیر ممکنه تا عید قبول نکنی بری باکس دیگه ازدواج کنه ها 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

البته ها این ک میگی بعد دوسال اینجوری شودن یکم چیزه ....حالا بازم نمیدونم الان پیامتو کامل خوندم/:

برگشته به تنظیمات کارخونه 

رژم میزنه متعهدعلی؟ خیخیخی

نه بابا 😂😂

اوووو نمازخون خالیم نبست به شدت معتقد برای من خیلی کوتاه اومد الان دوباره برگشته به تنظیمات کارخونه

عزیزم اعتقاد لباس آدم نیست که اگه خواستی زیادش کنی اگه خواستی کم احتمالا میخواد اینجوری بری تحت فشار ازدواج یا درخواست بیشتری ازت کنِ

خب این یعنی تو این دوسال از نظر دینی پیشرفت داشته بهش احترام بذار باز این خوبه پارتنر دوستم کلا صحبت ...

والا من از این مسخره بازیا بخواد کنه تموم میکنم باهاش

کسی ک بخواد به این زودی دوست داشتن و تعهد و.. فراموش کنه بپره ازدواج کنه بهتر بره 

کسی ک بخواد به این زودی دوست داشتن و تعهد و.. فراموش کنه بپره ازدواج کنه بهتر بره 

عزیزم اعتقاد لباس آدم نیست که اگه خواستی زیادش کنی اگه خواستی کم احتمالا میخواد اینجوری بری تحت فشار ...

درخواست که حقیقتا نکرده‌ تا الان هیچی 

تحت فشار ازدواج هم میدونه نمیرم 

بخواد مسخره بازی رو ادامه بده تموم میکنم