2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری(هماتوم)

103 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان کسانی که تجربه هماتوم داشتین میشه بگید چیکارا کردین برای جذب یا دفعش؟

هف هفته و یک روزم ،صدای قلبشم شنیدم

هماتوم من ۱۴×۶میلی متر نمیدونم بزرگه یانه 

ولی ۲شب پیش یکم خونریزی داشتم الان تبدیل ب لک بینی خیلی کم شده گهگداری تو سرویس لک با لخته میاد رنگشم قهوه ای تیره اس شاغلم هستم باید برم سرکار نگرانم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین اندازه بود دکتر گفت کوچک استراحت هم نداشتم جذب شد دکترم گفت اصلا مهم نیس شایع هست

والا من دیروز رفتم پیش طب سنتی انقد ترسوند البته بیشتر بخاطر یبوستم گفت چون روده هات پره داره ب رحمت فشار میاره ممکنه بچه رو ازدست بدی 

شیاف که از هفته قبل دارم استفاده میکنم شبی یدونه مقعدی آسپرین چرا

همین شیاف رو باید استفاده کنی و تا جایی که سعی داری استراخت 

خودش جذب میشه 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید دارو مصرف کنی.

در موارد حاد آمپول هفته ای تجویز میشه به همراه سرم.

پله ممنوع کارهای سنگین نکن مثلا برنج آبکش نکن سنگین ترین چیزی که بر میداری در حد یک لیوان اب باشه جاروبرقی هم ممنوع.

⛈️☀️🌦🌨

باید دارو مصرف کنی.در موارد حاد آمپول هفته ای تجویز میشه به همراه سرم.پله ممنوع کارهای سنگین نکن مثل ...

ممنون عزیزم کار خاصی نمیکنم غذا اینا باشوهرمه مگه اینکه تنها باشم توخونه خدا کنه جذب بشه سابقه سقط و بارداری پوچ داشتم

ان شالله خیلی استرس دارم ۷ سال ازعروسیم میگذره

فقط رعایت کن خودش جذب میشه استرس هم نداشته باش 

اگر میتونی چند روز مرخصی بگیر 

نمیتونی دیگه اومدی خونه کار خونه رو اصلا انجام نده 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40