تو تاپیک قبلم گفتم چقدر داره اذیت میشه فقط الانم بهش گفتم عحله نکنه هنوز سعی کنه برا زندکیش ولی اگه دیدیم نمیشه میخوام هرجور شده کمکش کنم جدا بشه حتی با اینکه احتمالا مامان بابام حمایتش نکنن به نظر شما کارم اشتباهه ؟ آخه من همش فکر میکنم با شرایطی که آبجیم داره قراره چجوری زندگی کنه بعد طلاق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم تو رو خدا ببخشید همین که مجبورش میکنن حجابشو برداره جرمه ؟ مجازاتش چیه اگه شکایت کنه منکر ...
تشویق مردم به نداشتن حجاب مشمول بند دوم ماده ۶۳۹ خواهد بود که یک تا ده سال حبس دارد و قابل تبدیل به مجازات جایگزین حبس نیست. این که دیگه تشویق هم نکرده اجبارکرده .از همسایه ها نمی تونه شهادت بگیره که محجبه هست ؟نهایت می تونه بگه من طلاق نمی خوام فقط تعهد بگیرید که خودش و خانوادش منو مجبور به برداشتن حجاب نکنن و کتک نزن و بد رفتاری و فحاشی نکن .ملاک حرفی هست که خواهرتون میزنع و شکایتی که داره حالا شاهد هم می دونه شما و پدر مادرتون ببره
آره برای طلاق خودش باید تصمیم بگیره ،ولی خب باید یکی یادش بده چه طوری از حق خودش دفاع کنه وقتی بلد نیست ؟نمی تونه تا آخر عمر تو سری خور خانواده شوهر باشه و بزاره بهش ظلم شه و هر چی اونا گفتن بپذیره