2777
2789
عنوان

بچه ها هنوز آبحیم قرار نیست جدا بشه اما یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم تو رو خدا ببخشید همین که مجبورش میکنن حجابشو برداره جرمه ؟ مجازاتش چیه اگه شکایت کنه منکر ...

تشویق مردم به نداشتن حجاب مشمول بند دوم ماده ۶۳۹ خواهد بود که یک تا ده سال حبس دارد و قابل تبدیل به مجازات جایگزین حبس نیست. این که دیگه تشویق هم نکرده اجبارکرده .از همسایه ها نمی تونه شهادت بگیره که محجبه هست ؟نهایت می تونه بگه من طلاق نمی خوام فقط تعهد بگیرید که خودش و خانوادش منو مجبور به برداشتن حجاب نکنن و کتک نزن  و بد رفتاری و فحاشی نکن .ملاک حرفی هست که خواهرتون میزنع و شکایتی که داره حالا شاهد هم می دونه شما و پدر مادرتون ببره

خودش باید تصمیم بگیره

آره برای طلاق خودش باید تصمیم بگیره ،ولی خب باید یکی یادش بده چه طوری از حق خودش دفاع کنه وقتی بلد نیست ؟نمی تونه تا آخر عمر تو سری خور خانواده شوهر باشه و بزاره بهش ظلم شه و هر چی اونا گفتن بپذیره

تشویق مردم به نداشتن حجاب مشمول بند دوم ماده ۶۳۹ خواهد بود که یک تا ده سال حبس دارد و قابل تبدیل به ...

عالی گفتین

گاهی ترسوندن طرف مشکل رو برطرف میکنه

منتها مراقب باشن بهشون کلامی توهین نکنن که زندگی مشترکشون ادامه داشته باشه

تشویق مردم به نداشتن حجاب مشمول بند دوم ماده ۶۳۹ خواهد بود که یک تا ده سال حبس دارد و قابل تبدیل به ...

ممنونم گلم خدا خیرتون بده ❤️

فقط عزیزم الان فعلا میگه موهاتو بزار بیرون چلی هنوز کامل نگفته اینم حسابه میشه با اینم شکایت کرد؟

ممنونم گلم خدا خیرتون بده ❤️

فقط عزیزم الان فعلا میگه موهاتو بزار بیرون چلی هنوز کامل نگفته اینم حسابه میشه با اینم شکایت کرد؟