2777
2789
عنوان

تردخذا کمکم کنین 😭

124 بازدید | 11 پست

کرونا گرفتم بابامم صدا تلوزیون رو ۵۶ برده  هر چی میگم کمش کن نمی کنه هی باز زیاد میکنه من امتخان دارم 

الهی بمیرم راحت شم داغون شدم 

کنکوریا قدر روزتون بدونین هر چقدر بخواین ساکت میشن چون کنکور دارین موقعه دانشگاه برین میگن وظیفته داغون میشی

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اخ اخ سلام خوبی گلی؟

شناختی منو؟

به پدرت هیچی نگو تو هم بشین با اشتیاق در حد ربع ساعت تلویزیون نگاه کن

خودش صداشو کم میکنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزایی ک امتحان داری برو کتابخونه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اخ اخ سلام خوبی گلی؟شناختی منو؟به پدرت هیچی نگو تو هم بشین با اشتیاق در حد ربع ساعت تلویزیون نگاه کن ...

ممنون نه راستش نشناهتم

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

ممنون نه راستش نشناهتم

عههه ما پارسال فکر کنم با هم حرف میزدیم دوران کنکور سوال حل میکردیم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

روزایی ک امتحان داری برو کتابخونه

یکم بلند می خونم ولی در حدی نیست صدام از اتاق بیاد بیرون

عههه ما پارسال فکر کنم با هم حرف میزدیم دوران کنکور سوال حل میکردیم

همون که پرفایل ابر داشتی تیز هوشان بودی

همون که پرفایل ابر داشتی تیز هوشان بودی

اره جونم اون کاربری بر فنا رفت

خب پس زیاد بهش گیر نده 

ممکنه لج کنه باهات صداش رو بلند تر کنه 

یه مدت چیزی نگو خودش کمش میکنه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خب پس زیاد بهش گیر نده 

ممکنه لج کنه باهات صداش رو بلند تر کنه 

یه مدت چیزی نگو خودش کمش میکنه

اره جونم اون کاربری بر فنا رفت

اخی موفق باشی عزیزم  دانشکاه  رفتی؟