2777
2789
عنوان

تروقران بیایید دارم دیونه میشم من چم شده مرگ همه رو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست
والا نماز نمیخونم اما بشدت با خدا دوستم و همیشه دارم حرف میزنم باهاش

کاش نماز هم بخونی اینطوری وجودشو  بیشتر حس می‌کنی .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط همینه چیز دیگه ای نمیبینی یا نمیشنوی،مپلا نورها ریز که همه جا هست یا مثلا هاله،سایه یا هرچی نصفه ...

نه فقط همینه 

نه خوابمم درسته قبلا چون کات کرده بودم و ناراحت بودم چرا ۳/۵ بیدار میشدم اما دلیلش ناراحتی عاطفی بود نه چیز دیگه

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
نه فقط همینه نه خوابمم درسته قبلا چون کات کرده بودم و ناراحت بودم چرا ۳/۵ بیدار میشدم اما دلیلش نار ...

برام عحیبه چون فقط قبلا چندبار شبها خواب کسایی رو میدیدم که میشناختم که شاید یکبارم خوابشون رو ندیده بودم و فرداش یا چند روز بعد متوجه مرگشون میشدم و درکنارش خیلی چیزای دیگه هم میدیدم برام عجیبه که شما چند روز زودتر اونم با حس متوجه میشید

کاربر آقا
الان این حسی های که من دارم یعنی چی؟ شما میدونی

ن والا نمی‌دونم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من‌م چن بار خاب میدیدم‌که اون مرده اومده یکی رو برده ناراحت میشدم واقعا و تو واقعیت اتفاق میفتاد

آره مامان منم همین مدلی میبینه هیچی هم نمیگه بعد ک اون طرف مرد میگه چند شب پیش این خوابو دیدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم خوابش رو‌میبینم‌ قبل مرگ نه همه، فقط نزدیکان درجه یک ،طلاق و حس بد داشتن اطرافیان هم‌حس می کنم .از خانواده ام دوره ام مثلا دختر خاله ام خواست جدا بشه همه اش دلم شورش میزد و حس می کردم ناراحته از یه سال و نیم قبلش تا زمانی که فهمیدم جدا شده هر شب میومد خوابم ناراحت بود .منم نمی‌تونستم چیزی به کسی یا خودش بگم فقط دعا می کردم براش

منم خوابش رو‌میبینم‌ قبل مرگ نه همه، فقط نزدیکان درجه یک ،طلاق و حس بد داشتن اطرافیان هم‌حس می کنم . ...

من خواب اصلا نمیبینم ولی حس زیاد میکنم

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️