2777
2789
عنوان

شبهه ای در مورد دین هست که اذیتتون کرده بیایید راجبش صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 80 پست
این سهمیه دختر و پسر همیشه رو اعصابمهبا وجود اینکه ربطی نداره بهم ولی خب چرا همیشه دختر نصفه سهم میب ...

معلم ما گف چون اون خانوم کااامل اختیار اون نصف سهم رو داره ولی آقا باید خرج خانوادش کنه 

البته میدونم آقایون شاید خرج نکنن ولی خب دینی که گفته پسر 1 و دختر یک دوم همون دین گفته آقا وظیفشه خرج کنه

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چارت تولد و قرار گیری سیارات موقع تولد توی سرنوشت می‌تونه تاثیر بزارم از نظر اسلام ؟

ی تایمی خیلی دنبالش بودم اره میتونه تاثیر بزاره 

اما نه تاثیر‌ قطعی‌ فلان‌و‌ بهمان 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣
شاهدنمیشه چون زن خیلی احساساتی وممکنه توشهادتش تاثیربذاره ارث هم ماله خوده زنه ولی مردبایدارثوخرج زن ...

موافقم زنا احساساتین و رو حرفشون پا بند نیستن باردار میشن بچه دار میشن اهصابشون میریزه بهم ولی مردا خودشونن آزاد و مغزشون 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

ی تایمی خیلی دنبالش بودم اره میتونه تاثیر بزاره اما نه تاثیر‌ قطعی‌ فلان‌و‌ بهمان

مثلاً تو تاخیر تو زمان ازدواج آره یا اون تقدیر خدا و انتخاب خودمونه 

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

من حجاب و دوست ندارمبی حجاب بی حجابم نیستم ولی حجاب ندارممیرم جهنم یعنی؟😅🥺🥲

اونوقت خارجیا از دم جهنمی ان نه کسی که حیا رو رعایت کنه پاکی نجابت خیانت نکنه دینشو حفظ کرده

چون دختر بعد ازدواج هم از شوهر و پدرشوهر ارث میبره ولی پسر فقط از پدر این عدالته .همسرم باباش یه خون ...

نمیدونم ولی اگه مساوی بود هم فکر نمیکنم چیزی فرق می‌کرد این وسط!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

این قضیه انرژی و مدیتشن و... واقعیت داره؟ 

یعنی ممکنه یکی به خاطر انرژی بالا و خوبی که داره تو کاری موفق بشه ؟منظورم اینه که کسی که توی زندگیش خیلی تلاش می‌کنه اما به هیچ جا نمیرسه و درجا میزنه ولی یکی خیلی هم تلاش نمیکنه ولی همه چیز جذبش میشه این به انرژی افراد مربوطه یا همش صلاح خداست؟

اونوقت خارجیا از دم جهنمی ان نه کسی که حیا رو رعایت کنه پاکی نجابت خیانت نکنه دینشو حفظ کرده

وای مرسی 🥺🥺🥺♥️♥️♥️🥺♥️🥺♥️♥️🥺♥️🥺

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
نمیدونم ولی اگه مساوی بود هم فکر نمیکنم چیزی فرق می‌کرد این وسط!

چرا ببین یه دختر بعده ازدواج شوهر براش طلا میخره از خونش ارث میبره از پدر شوهر.. درحالیکه پسر رو پای خودشه باباش بده داده نده هم هیچی .

ولی بنظرم داماد پسر خوده آدم نمیشه 

یک کلیپ دیدم چند وقت پیش ذهنمو درگیر کرد میگفت چرا من باید پیرو حضرت محمد باشم در حالی ک کلی جنگ راه ...

دقیقا منم وقتی تاریخ دبیرستان رو میخونم تو شوک میرم که حضرت محمد چطور بخاطر گسترش یک دین افراد کافر رو کشته و خدا هم گفته کشتن کافر جایزه و از بقیه ی اهل کتاب درخواست کرده یا مسلمان میشن یا هم باید به مسلمان ها رشوه بدن 

این کاملا با حقوق انسان ها و بشردوستی مغایرت داره

لاااایک نکنننن😤
چون دختر بعد ازدواج هم از شوهر و پدرشوهر ارث میبره ولی پسر فقط از پدر این عدالته .همسرم باباش یه خون ...

وا عروس کجا از پدر شوهر ارث میبره، پسر خودش ارث میبره حالا خاهر شوهر شما شانس داشته بعضیا پدرشوهرشونم مال و اموالی نداره

چرا ببین یه دختر بعده ازدواج شوهر براش طلا میخره از خونش ارث میبره از پدر شوهر.. درحالیکه پسر رو پای ...

خب ولی ارثی که دختر میبره رو پسر هم میتونه استفاده کنه(منظورم داماده)

در کل بیشتر فکر میکنم شاید بخاطر رسوم اعراب بیشتر همچین چیزی نازل شده چون بهرحال می‌شده یجوری کنار اومد با این قضیه

به جز با تفکر اون زمان

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<