2777
2789
عنوان

اصلاح صورت با چی خوبه 💅🏻

128 بازدید | 23 پست

من تا حالا شمع یا وکس نکردم 

یه بار بند انداختم کلی جوش ریز زدم پشیمون شدم 

تا الان فقط دارم با تیغ اصلاح شوی میکنم 

ولی عروسی در پیش داریم و میخوام صورتم یه تغییر بکنه میترسم شمع بزنم جوش بزنم باز  

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

شیو*

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من با بند اصلاح میکنم ولی خطریه یکبار یه قسمت از ابروهامو برد

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بند اصلاح میکنم ولی خطریه یکبار یه قسمت از ابروهامو برد

من یه بار انجام دادم جوش زدم واقعا میترسم 

نمیخوام به هیچ عنوان ریسک کنم

ماشین موزر 🤔

؟ نمیشه که

من با موزن از این قلمی ها زدم اصلا نه درد داشت نه جوش زدم حالام می‌خوام بخرم 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من موبر صورت میزنم ولی فقط جاهایی که مو زیاد داره کرکیا نه راضیم

برای عروسی چیکار کنم؟ میخوام آرایش رو صورتم بخوابه قشنگ نمیخوام اصلا مو داشته باشه اخه موهای صورتم تیره هست

من با موزن از این قلمی ها زدم اصلا نه درد داشت نه جوش زدم حالام می‌خوام بخرم

میشه عکس شو بزاری؟

میشه عکس شو بزاری؟

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اسی من با بند میزنم 

اوایل کلی جوش میزنم 

از وقت این کار رو کردم دیگه نمیزنم : 

قبل از اینکه صورتت رو تمیز کنی با بند 

صورتت رو با ژل شست و شوی صورت بشور که تمیز بشه صورتت 

بعد بند رو با الکل ضدعفونی بکن بذار خشک بشه 

بعدش هم که با بند برداشتی تا نیم ساعت هیچی نزن به صورتت حتی آب 

بعد نیم ساعت یه ژل هست برو لوازم ارایشی ها یا داروخونه بگیر 

برای اینه که التهابات و قرمزی ها رو از بین ببره جوش نمیزنی💚

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................