اما الان ۲ماه مثل مرده متحرکم خیلی حالم بده هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه
به مرگم راضی شدم چطوری خودتونو نجات دادین از این حال ؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا اینجوریه؟انگار فقط ادم نفس میکشه و حسرت روزایی رو میخورم که داشتمش همش میگم چرا اون موقع به اندازه کافی از بودنش از دیدنش لذت نبردم چقدر کوتاه بود عمر خوشیم دلتنگی داره خفم میکنه
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
معمولا جایگزین حال ادمو بهتر میکنه ولی باید اون جایگزین رو بیشتر دوست داشته باشی
بله جوری ضربه خوردم که دیگه تا ابد نمیتونم بلند بشم و اعتماد کنم به کسی بعد اون ماجرا کلا روحیه و طرز فکرم خیلی عوض شد دیگه همه چیز رنگ و بوی دیگه ای میده