2777
2789
اینایی ک گفتی قدیمینا‌جدید خواست

آخه با ر میخواست مذهبی باشه 

که فقط این است مذهبی جدید با ر نداریم 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
مگ‌مذهبی جدید داریم

ضغری کبری می میاد الان اینا رو بذاره رو بچه 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسنات بزار معنیش دختر یکتا پرست خیلی قشنگهاگ اسمت مذهبیه قصد عوض کردنشو داری این اسمو قبول میکنن

نه دختر عمم تازه متولد شده واسه اون میخوام

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
ملیساآسناتعسل

سلامگلم

میگم اون اسپری شیر گلیس که تو تاپیکات هس راضی هستی ازش؟؟چند خریدی؟؟

منم موهام فر و وزه ببینم ارزش داره بخرم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
هوم چی میگی؟

کسی دیگه اینا رو نمیذاره میگم😂

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨