2777
2789

من قبلاً با شخصی دوست بودم که سر مهریه و چیز های الکی بهم خورد و ولم کرد رفت خیلی ضربه روحی بدی خوردم الان دو تا خواستگاری دارم که نمیشناسمشون موندم چیکار کنم از طرفی همیشه دوست داشتم از طریق دوستی ازدواج کنم الان دیگه بی اعتماد شدم و از طریق دوستی میترسم و میگم سنتی ازدواج کنم کلا نمی‌دونم می‌خوام چیکار کنم شما بودین سنتی ازدواج میکردید یا از طریق دوستی ؟؟؟

به نظرتون چند درصد پسر ها با دوست دخترشون ازدواج میکنن؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل من معتقدم باید آدمی ک عاشقتع سر راهت قرار بگیره چه از دوستی چه سنتی اینجا الکی جو میدن میگن دوستی خوبه و فلان از دوستی های اینا شاید از صد تاش دوتاشون ب ازدواج منجر بشه همه پسرا ب فکر سو استفاده هستن آشغالا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بعد کلی رابطه برا ازدواج و اشنایی و شناخت

تن ب ازدواج سنتی دادم

خداررو خخخخخخخیلی شاکرم این تصمیمو گرفتمو انشالله پشیمون نشم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟