2777
2789

با یه دختر به شدت معمولی رو به پایین عقد کرد که خیلیا دختره رو به خاطر قیافش مسخره کردن 

این پسر خانواده دخترا براش دست میشکوندن اما خودش هیچ کدومو نخواست آخر سر با یکی سطح پایین ازدواج کرد دختره به شدت معصوم و سر به زیر و خجالتیه 

واقعا برام سواله این پسر چطوری جذب این دختر شد ؟؟؟ 

خودم همون دختره هستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهشا این حرفارو اینجا زدی

همینجام دفن کن پیش همسرت نگی خودتو از چشم نندازی

مگ همه چی ب قیافس؟ اعتماد بنفس داشته باش

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

دل بسته ات شده و عشق چشمشو کور کرده بعد یه مدت که فروکش کرد و واقعیتها رو دید احتمال داره پشیمون بشه و ازت جدا بشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

عزیزم عزت نفست رو ببر بالا

عشق و علاقه هم ربطی به ظاهر نداره عزیزم مطمئنا شما هم خیلی زیبایی و هم کلی ویژگی خوب دیگه داشتی که همسرت از بین اینهمه مورد خوب شما رو که بهترین بودی انتخاب کرده