2777
2789
عنوان

با مامانم آبم توی یه جوب نمیره

125 بازدید | 16 پست

خیلی عصبیم میکنه اخلاقامون با هم در تضاده، خیلی بحث الکی داریم، جوابشو میدم تا حدودی نمیتونم هیچی نگم ولی سعی میکنم حرف بدی نزنم، از طرفی بعضی وقتا تا تو دلم بهش فحش ندم آروم نمیشم، نمیدونم کار خیلی بدیه؟ عذاب وجدان دارم ولی فقط پیش خودم میگم تا نترکم از عصبانیت

فک میکنه چون نظرم باهاش فرق داره آدم بدی‌م و به خدا واگذارم میکنه🙂

چیکار کنم عصبی میشم همش، معده درد میگیرم، با حرفاش بهم عذاب وجدان و احساس ناکافی بودن میده

همه‌ی مامانا اینطورین؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر منم همین بوده و هست و خواهد بود ولی خدا عمرش بده و دوسش دارم 

به شدت فضول و دهن لق و بد دل و شورچشم هست ولی مادرمه و دوسش دارم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مادر منم همین بوده و هست و خواهد بود ولی خدا عمرش بده و دوسش دارم به شدت فضول و دهن لق و بد دل و شور ...

من با مامانم فقط تو این زمینه مشکل دارم که فکر میکنه مهربون‌ترین آدم روی زمینه و همه‌ی حرفای خودش درسته و چون من نظرم مخالفشه اشتباه میکنم😐

این اخلاقشم به بابابزرگ خدا نیامرزم رفته، اه

من و مامانم حدود ۴۰ سال فاصلمونع مامانم قدیمی هست 

تا کلاس چهارم خونده 

ولی همیشه رابطمون خیلی خوب بوده 

حرف من حرف اونه و بالعکس 

چون همیشه مهذبون بودم باهاش 

اگ جایی هم چیزی میگفته بر خلاف میلم 

ی چشم الکی میگفتم و بعد با کلی ناز کردن و لوس کردن خودم حرفمو قالب میکردم 

ار تباطتت با مادرت خوب کن 

از این شروع کن که تو ذهنت مادرتو باارزش کنی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
من و مامانم حدود ۴۰ سال فاصلمونع مامانم قدیمی هست تا کلاس چهارم خونده ولی همیشه رابطمون خیلی خوب بود ...

همین دیگه متاسفانه من حرف زورشو نمیتونم تحمل کنم و مهربون باشم تو این شرایط🫠

مادر منم همین بوده و هست و خواهد بود ولی خدا عمرش بده و دوسش دارم به شدت فضول و دهن لق و بد دل و شور ...

من سنم زیاده جای مادر شما هستم ولی مادر نشدم یعنی قسمتم نشد 

الانم مریضی سختی دارم محتاج دعا هستم ولی بهش نگفتم که مبادا ناراحت نشه 

ازدواج کردم اندازه بچه سرراهی هم برام ارزش نذاشت 

الانم اگه از گشت و گذار بگم ناراجت میشه چشم میزنه اصلا دلش نیس خوشحالیم رو ببینه 

هیچ کاریش نکردم خودش اونطوریه با همسرمم مشکلی نداره با خودش مشکل داره 

من پدر نداشتم تمام جهاز رو خودمون خریدیم با همسرم ولی موقع بردن جهازم دونه دونه کارتون ها رو باز کرد و گفت باید ببینم فکر میکرد چیزی می دزدم 

نفرینم کرد گفت روز خوش نبینی 

و منم ندیدم 

ولی دلگیر نیستم بازم دوسش دارم و مادرمه 

حتی زنگ بزنه گوشی رو دیر جواب بدم دعوام میکنه ولی با حوصله ازش عذرخواهی میکنم 

خیلی روزا به وجودش احتیاج دارم ولی نیست تو بستر بیماری باهاش خوب حرف میزنم تا نگران نشه 

ولی میدونم نگرانیش هم تظاهره ولی باز دوسش دارم 

شل بگیر خواهر امیدت به خدا باشه 

من توفیق مادر شدن نداشتم به واسطه نفرین پدر و مادرم ولی میدونم مادر بودن سخته و لیاقت میخواد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من با مامانم فقط تو این زمینه مشکل دارم که فکر میکنه مهربون‌ترین آدم روی زمینه و همه‌ی حرفای خودش در ...

بالاتر یه پست دیگه گذاشتم بخون لطفا 

من سنم زیاده جای مادر شما هستم ولی مادر نشدم یعنی قسمتم نشد الانم مریضی سختی دارم محتاج دعا هستم ولی ...

خیلی متاسفم، خدا ایشالا بهترین‌ها رو براتون رقم بزنه

ولی به نظرم پدر و مادری که فرزندشونو اذیت کنن نفرینشون نمیگیره، کلا اصن نفرین پدر و مادر الکیه😅 شاید حکمتی بوده توش، ایشالا همیشه سلامت و شاد باشین💖