2777
2789
عنوان

دانشگاه ورودددی بهمن چطوره ارزش داره ادم بره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله میشه فقط ی سوال شما پارسال قبول شدی امسال میتونی انتخاب کنی بری دانشگاه قبلا میشد الانم میشه ؟

من 403 کنکور دادم الانم اگ بخام با سوابق برم میشه ورودی بهمن 403 پس میشه بنظرم 

به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
اها میشه فکر کردم کنکور سال گذشته بودی

از شهریه اش خبری ندارید ؟؟؟چقدره؟مثل آزاده ؟

راستی عزیزم من. میتونم اگ انتخاب رشته کردم چیزی خوبی نیاوردم نرم و کنکور بدم ؟؟‌کنکور ۴۰۴‌چون ثبتنامم کردم 

از شهریه اش خبری ندارید ؟؟؟چقدره؟مثل آزاده ؟راستی عزیزم من. میتونم اگ انتخاب رشته کردم چیزی خوبی نیا ...

اگه روزانه بزنی رایگانه 

پیام نور کمتره 

آزاد و غیرانتفاعی گرونتره 

امسال که قبولی هر چی علاقه داری بزن برو وقتتو تلف نکن

الحمدلله رب العالمین ...
اگه روزانه بزنی رایگانه پیام نور کمتره آزاد و غیرانتفاعی گرونتره امسال که قبولی هر چی علاقه داری بزن ...

مگه اینکه تا حالا خیلی خونده باشی که بعید میدونم 😁

الحمدلله رب العالمین ...
اگه روزانه بزنی رایگانه پیام نور کمتره آزاد و غیرانتفاعی گرونتره امسال که قبولی هر چی علاقه داری بزن ...

انتفاعی و پیام نور اصلا نمیرم چون من شهر نیستم روستا هستم ارزش نداره برم خوابگاه بگیرم برا دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی هزینه اش ندارم

ولی اگ قبول بشم حتما با روزانه میخام برم 

انتفاعی و پیام نور اصلا نمیرم چون من شهر نیستم روستا هستم ارزش نداره برم خوابگاه بگیرم برا دانشگاه پ ...

حتما بزن روزانه که بری بخونی ببین چه رشته هایی داره هر کدوم علاقه داری بزن

الحمدلله رب العالمین ...
مگه اینکه تا حالا خیلی خونده باشی که بعید میدونم 😁

تجدید داشته باشم میتونم برم دانشگاه در این حین پاس کنم؟

یا حق ورود ندارم ؟