2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتیم بریم اراک زندگی کنیم اراکیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست
نه اصفهان دیگه جای زندگی نیس

چرا لطفاً دلیلش رو بگو

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
منم میخام مهاجرت کنم اصفهانم. البته روستاهای اطرافش نطر خودم اینه بریم خود اصفهان مرکز شهرولی همسرم ...

بندرعباس خیلی گرمه ،، شیراز منطقه های خوبش گرونه متوسط داره خیلی متوسط هم داره درکل مثل همون اصفهان هستش بنظرم گرون نیست خیلی و اینکه وسیله های ارزون هم داره، اخلاقشون هم خیلی خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جنوبی اما تهران زندگی میکنم میدونم اراک شهر صنعتی و پر از آلودگیه مث تهران

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

چرا لطفاً دلیلش رو بگو

آلودگی هوا داره بیداد می‌کنه. 

رتبه ی اول ام است کشور. 

فرونشست زمین 

بی آبی و خشکسالی 

حضور بی نهایت اتباع 

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
بمیرم برای ایران همش الودگی هواسن

بخدا من تنگی نفسم دارم تو آلودگی هوای تهران میمیرمو زنده میشم 

اصفهانم میدونم آلوده اس چاره چیه فعلا که تهرانم تا بعد خدا کریمه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

گرمتره یعنی نسبت به اهواز؟

گرمای تابستونش خشکه فک کنم کویری باشه منطقش پوست رو میسوزونه اما خیلی خنک تره به نسبت اهواز 

فدات عزیزم اشکال نداره

امیدارم اومدی شهرمون بهت خوش بگذره ولی اگه شرایطی داری که گزینه های دیگه ای برای محیط زندگی داری جایی برو که آب و هواش آلوده نباشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

گرمتره یعنی نسبت به اهواز؟

نه تا نهایت ۴۰ درجه میره 

ولی ی گرمای ک پوست میسوزه 

شرجی نیست اونجا اثن 

هواش بدون رطوبتع 

نفس کم میاری تو هواش پر گوگرده 

تو اهواز هرجا بری ی کولر گازی روشنه. اونجا ولی نه هرجا بری 

سوپری. مغازه. بوتیک. پاساژ 

هیچ خبری نیس از کولر 

تو سایع قرار بگیری ازار دهنده نیست چندان 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.