طلاق تفاوقی هست اما برای حضانت دخترم خواستیم از خودش بپرسیم و وقتی پرسیدیم سرم داد زد و گفت میخوام پیش بابام بمونم الان ۵ روزه از ناراحتی یه گوشه نشستم من بخواطر دخترم طلاق میخواستم الان یعنی بمونم و طلاق نگیرم؟ ۵ روزه کارم شده گریه مگه من چی واسه دخترم کم گزاشتم یعنی انقدر دخترم ازم متنفره دوست دارم فقط بمیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسی بیچاره چند تا کلمه رو غلط تایپ کرد شاید سواد زیادی نداره چیکا داری چجور نوشته مهم حرفیه که زد و ...
گفتم تا جای دیگه ای نگه اینو مسخرش نکنن
کار بدی کردم آیا ؟ فقط بلدین دعوا راه بندازید
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اره سنش کمه ناراحت نشو از حرفش ولی خیلی مهم که خودتم چجوری با دخترت حرف زدیاگه اون دوس نداره طلاق بگ ...
من هیچوقت حتی دستمم روش بلند نشده فقط یک بار سرشم داد زدم اونم ۲ ماه پیش بود واسه اولین بار که بعدش کلی ازش معذرت خواهی کردم هرچیم میگفت میگفتم باشه ولی الان انگار من واسش مادری نکردم وقتی خانواده شوهرم ازش پرسیدن مامانت خوبه یا بد گفته مامانم اذیتم میکنه اخه مگه من چیکارش کردم جز چشم گفتن بهش
عزیزم شما معلمی یعنی مستقیم با تربیت بچه ها در ارتباطی. چطور بچه ات هر چی بگه بهش چشم میگی؟نه کتک زد ...
چون دخترم همشه هرچی میگفت میگفتم چشم منم هر چی میگفتم حتی باب میلشم نبود اونم میگفت چشم بخواطر همین همیشه مثل خودش باهاش مهربون بودم
و اینکه تو کلاس چون کوچیکن بعضی چیز ها که متوجه نمیشن رو مجبورم داد بزنم ولی کلا با بچه ها مهربونم در حدی که معلم کلاس سوم میگفت بچه ها گفتن بهترین معلمشون شما بودید