2777
2789
عنوان

پسر باید تو رابطه خرج کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 64 پست
من به خودم نگرفتم من نمیگم اینجور آدم های که شما میگی وجود ندارد چه دختر چه پسر شما تو کامنتتون گفتی ...

من انقد آدم هرزه دیدم چه پسر چه دختر دیگه ب وجود آدمای پاک اعتقادی ندارم 

درضمن گفتم چکارشه حرف بدی زدم مگع؟ میگن حرفو بنداز زمین صاحبش میاد برمی‌داره شما ک میگی نامزدت خودش برات میخریده شما نرفتی التماس کنی منم دخترایی رو گفتم ک انتظار دارن پسره براشون خرج کنه و بهش هم میگن دیدم زیاد از اینا بیشترش تو این سایت دبدم والا بدم میاد 

یعنی چی آخه 

الان همسایه من آش درست می‌کنه خودش برام میاره کیک میپذه میاره لطف می‌کنه خانومی می‌کنه 

اما اگه من برم بهش بگم چرا آش واسم نمیاری کیک نمیاری خییییلی کار زشتیه حالا فهمیدی منظورم چیه یا بازم ی تومار بنویسم ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انقد آدم هرزه دیدم چه پسر چه دختر دیگه ب وجود آدمای پاک اعتقادی ندارم درضمن گفتم چکارشه حرف بدی ز ...

من همون اول گفتم خب شما حق دارید این طرز فکرتون باشه چون زیاد اطرافتون بوده و دیدید ن نیاز نیست تومار بنویسید بیشتر از این طرز فکری که دارید رو بیان نکنید و ثابت نکنید

من همون اول گفتم خب شما حق دارید این طرز فکرتون باشه چون زیاد اطرافتون بوده و دیدید ن نیاز نیست توما ...

اره شما تو بهشت زندگی میکنید واقعا خندم میگیره ب بعضیاتون چی بگم بهت الان همه مردم دارن از خیانت و هرزگی مینالن شوهراشون مینالن حتما شوهراشون با زنای خارجی خیانت میکنن هموطنان ما همه پاکو درستکارن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂