2777
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 36 پست

توروخدا چیه معین زد رو دوست دارین☹️؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بهنام بانی‌ از بهترین خواننده های داخل ایرانه از لحاظ اجرا..

خیلیا هستن که نسبت بهش بهترن

من تا پارسال به ماکان هیت میدادم

ولی نشستم باخودم فک کردم

نسبت به خییییلیا بهتره

جز بهتریناس

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

ولی بهنام‌بان خوش میگذره ها بانمکه😂

آره ولی بنظرم خیلیا هستن ک از اون بهترن

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من کنسرت عرفان طهماسبی رفتمخیلی خوب بوداما در کل به نظرم کنسرت ارزش اون حجم از هزینه رو ندارهمن یک و ...

شنیدم کنسرتای تهران خیلی گرونن ولی تو تبریز ردیفای اول ۵۵۰ تومنه فقط😐 تهران چرا انقد گرونه؟

خیلیا هستن که نسبت بهش بهترنمن تا پارسال به ماکان هیت میدادمولی نشستم باخودم فک کردمنسبت به خییییلیا ...

منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونه

مثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، علی زندوکیلی ، فرزاد فرزین واقعا اجراهای سنگین و عالی دارن.

ماکان بند هم بیشتر بخاطر فن پیج ها هیت میگیرن چون واقعا بچگانه برخورد میکنن.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
آره همیشه خوش میگذره

آره عزیزم یکبار رفتم واقعا لذت بردم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونهمثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، ...

دقیقا

شنیدم کنسرتای تهران خیلی گرونن ولی تو تبریز ردیفای اول ۵۵۰ تومنه فقط😐 تهران چرا انقد گرونه؟

وای چه خوب

پس ارزش داره بری

اینجا لعنتی خیلی گرونه

من پشیمون شدم اون همه پول دادم

تازه ۱۰۰ و خرده ای هم پول رفت و آمدمون با اسنپ شد که مجموعا در اومد یک و دویست برای کلا یه ساعت و نیم کنسرت😐🗿🤦🏻‍♀️💔🥲

کلی تفریح بهتر می‌شد با این پول انجام داد

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
رضا بهرام خیلییی عالیه

نمیشناسم

وای چه خوبپس ارزش داره بریاینجا لعنتی خیلی گرونهمن پشیمون شدم اون همه پول دادمتازه ۱۰۰ و خرده ای هم ...

منم ردیف دوم اسپیناس پالاس عرفان طهماسبی بلیط گرفتم با مالیات ۲۶۰۰ شد🥲 رفت و آمد هم ۲۰۰ تومن😮

ولی ارزششو داشت

منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونهمثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، ...

من ی بار کنسرت رضا بهرام رفتم هم صداش پرفکته همم اینکه خیلییی مردمیه کلا باهامون حرف میزد ی بارم علی یاسینی رفتم فقط اجرا کرد اصلا باهامون حرف نزد