2777
2789
عنوان

رابطه چطوریه🤔

198 بازدید | 17 پست

میشه بگید قصد این پسره از رابطه از دید شما چیه؟ 

پسره از ایناس ک همزمان با چند نفره 

بین اونا میخوره ک با ی دختره فاب تر باشه اما نمیدونه که پسره جز اون با دخترای دیگه هم هست

پسره خونه مجردی داره هرسری یکی از این دختررارو چ دختره ک باهاش فابه چه دختر های دیگه رو میبره خونش 

این دختر فابه رو مامان پسره پیج دختررو داره اما خب نمیدونه که دیگه پسرش حز این با بقیه هم هست یا پسرش با این دختره حتی خونه رفته 

از ی طرف هم پسره زیر ۳۰ سنش گفته وقتی ۳۰ بشه ازدواج میکنه و فعلا هم قصدش اینه بره دوراشو بزنه تا سی سالگی این یعنی دختر فابه رو واسه ازدواج میخواد؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره مگ حرمس،را درست کرده همه رو با هم میخواد؟

مطمئن باش فقط هیکل اون دختر فابه بهتره وگرنه آخرش با هیچکدوم ازدواج نمیکنه فقط داره خوش میگذرونه قشنگ تابلوعه 

بعد اینک این پسر بعد ازدواجشم  بازم با دخترای دیگ غیر از زنش رابط.ه داره شک نکن چون به شدت تنوع طلبه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یا حتی ممکنه ب هر دختر بگه من فقط تو رو دوس دارم 

ولی در واقعیت همشون  سرکار گذاشته باشه 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یا حتی ممکنه ب هر دختر بگه من فقط تو رو دوس دارم ولی در واقعیت همشون سرکار گذاشته باشه

بعذ اگر پسره بگه بخاطر وسواسم زن نمیگیرم یعنی چی یعنی ازدواجش براش مهمه میره آخرش دنبال ی دختر آفتاب مهتاب ندیده؟ 

بعذ اگر پسره بگه بخاطر وسواسم زن نمیگیرم یعنی چی یعنی ازدواجش براش مهمه میره آخرش دنبال ی دختر آفتاب ...

وسواس ک میگه  فک میکنم منظورش اینه هنوز ب اون عشقه نرسیده ک بگه فلان دختر دیگ از همه دخترا بهتره ، الان تو شرایطی هس ک ب دختر اول میرسه میگ این خوبه ، ب دختر دومی میگ اینم عالیه، سومی رو هم خوشش میاد و .... ینی فعلا از همه دخترایی ک دیده خوشش اومده و عاشق نشده فقط هوسه 

برای ازدواجش شاید بره دنبال دختری ک آفتاب مهتاب ندیده هس ولی این پسر زمانی ازدواج میکنه ک از ته دل عاشق بشه 

عشق پسرا  در ۲ الی ۳ ثانیه اول ک دختر رو میبینن  اتفاق میفته  همون لحظه تشخیص میدن ک دختر رو برای عشق و حال میخوان یا نه ازدواج 

مورد میشناسم کلی دختر بازی می‌کرد ولی ی دخترم خیلی دوس داشت ب قصد ازدواج

و با دختری ک قصد ازدواج داشت اصلا رابطه نداشت فقط ی دوستی سالم بود

ازش پرسیدم چرا با دخترای دیگم هستی و داری ب اون دختر خیانت  میکنی گفت با عشقم ک نمیتونم رابطه داشته باشم در حالیک دوست بودن ولی براش ارزش قائل  بود دختره هم آفتاب مهتاب ندیده بود خدایی  بعد یادمه گفت دخترای دیگ برای کارای دیگم هستن اما اون عشقم نه دوستش دارم میخوام باهاش ازدواج کنم

بعد یادمه همینک ازدواج کرد دیگ اینستاش نیومد فقط بخاطر عشقش  

البته امیدوارم تو کل زندگیش وفادار بمونه 

تازع اگ واقعا عاشق اون دختر فابه  ، فقط با همون رابطه داشت ن دخترای دیگ