2777
2789
عنوان

بلاکم کرد

77 بازدید | 13 پست

خانوما دوستم منو ازاینستا بلاکم کرده الان هرچی جستجو میزنم چیجش نمیاد بالا زدم تو نت نوشته بود هراکانتی بااون گوشی ساخته شه بازم بلاکه...

راهی نیست که بشه پیجو پیداکنم؟

لطفا کمکم کنینننننن

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه خط دیگه باید سرچش کنی 

خط خودت کامل بلاکه با هر اکانتی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ای پی گوشیتون بلاک میشه با بلاک یک پیج در اینستاگرام 

باید از گوشی و پیج دیگه استفاده کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نه دیلیت اکانت نزده.. باشماره دیگم باگوشیم ساختم بازم نیومد بالا .. برنامه ای نیستش ک بهم معرفی کنین؟

یه پیج بزن بعد برو تو تنظیمات گوشیت یه شماره دیگه براش وارد کن بعد برات بالا میاد 

اما اینکارو میکنی که چی بشه وقتی بلاکت کرد رهاش کن

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

ای پی گوشیتون بلاک میشه با بلاک یک پیج در اینستاگرام باید از گوشی و پیج دیگه استفاده کنید

هعییییی دقیقا همینطوره

گوشی دیگه هم نیست حالا چیکار کنم اه

یه پیج بزن بعد برو تو تنظیمات گوشیت یه شماره دیگه براش وارد کن بعد برات بالا میاد اما اینکارو میکنی ...

خب ای پی گوشی من بلاکه بازم پیدا نمیشه ..

کارش دارم مقصرمن بودم خب

خب ای پی گوشی من بلاکه بازم پیدا نمیشه ..کارش دارم مقصرمن بودم خب

نه گوشیت بلاک نیست شمارت بلاکه 

هراکانتی با اون شماره بزنی بلاکه 

من خودم چند اکانت با شماره های مختلف دارم مطمئنم که دارم بهت میگم

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

نه گوشیت بلاک نیست شمارت بلاکه هراکانتی با اون شماره بزنی بلاکه من خودم چند اکانت با شماره های مختلف ...

جدییییییی خب من با ایمیل وارد شدم تو اینستا شمارم و نزدم بازم میشه؟

منظورتون اینه با گوشیم یک حساب با شمارم بسازم بعد ک اوکی شد تغییر شماره بدم درسته؟

جدییییییی خب من با ایمیل وارد شدم تو اینستا شمارم و نزدم بازم میشه؟منظورتون اینه با گوشیم یک حساب با ...

دیگه ایمیل نزن ، با شماره برو

هعییییی دقیقا همینطورهگوشی دیگه هم نیست حالا چیکار کنم اه

بیخیال مهم نباشه برات 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍