2777
2789

مادر شوهرم  اومده با ما زندگی می‌کنه خونه داره ولی نمیره

خدایا دیگه تاقتم خیلی کم شده

با میاد جاشو پیش ما پهن می‌کنه می‌خوابه 

دیگه کم آوردم

اگه طلاقم بگیرم بچهام چی میشن واقعا خستم

از لحاظ روحی و جسمی خستم 💔 خیلی 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا واقعیه یعنی ؟؟ چرا من اصلا اطرافم نمیبینم ؟؟ چطور میتونید با چنین مادرشوهری زندگی کنید ؟؟ اینا چجور ادمایی ان ک چاشونو پیش شما پهن مبکنن؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

عزیزم خودت یه حد و مرزی براش بذار

با شوهرت صحبت کن

چرا باید بیاد پیش شما بخوابه

بعضیا پیر میشن عقلشون و از دست میدن

اگه بچه داری جاشو بنداز پیش بچه هات اگه نداری ی جای جدا بذار بخوابه

نگهبانه 

صدای منو میشنوید از پر بازدید امروز

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

همسرتون هیچی نمیگه

نه 

برعکس دیشب مادرش رفت خونه دخترش.  

شوهرم از سرکار اومده هم از راه رسید اول گفت مامانم کو  گفتم نیست رفته خونه خواهرت بعد گفت شب نمیاد گفتم نه  

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……