2777
2789

من ادم خیلییی پر توقعی هستم خانوادمم دارن اندازه خودمون ولی من بیشتر از این چیزا توقع دارم اصلاربا هچی خوشحال نمیشم ماشینی ک دوست داشتم خریدم الان میگم بابد فلان ماشینو میخریدین.برم بازار دوس دارم بجا ی مانتو دوتا بخورم نمیدونم چیکار کنم دور وریامم مث خومونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درس

دریمل کنارش حتما پاره وقت کار کن ، هزینه دانشگاه آزاد سنگینه خانوادت بده ، واسه توقع بالات و چیزایی ک دوست داری داشته باشی خودت تلاش کن پولشو دربیاری

هم اعتماد بنفس میاره هم مدیریت رو یادمیگیری عشقم

دریمل کنارش حتما پاره وقت کار کن ، هزینه دانشگاه آزاد سنگینه خانوادت بده ، واسه توقع بالات و چیزایی ...

فداتشم..💋ولی من دوس ندارم واسه کسی کار کنم دوسدارم بعد مزون لباس عروس بزنم

فداتشم..💋ولی من دوس ندارم واسه کسی کار کنم دوسدارم بعد مزون لباس عروس بزنم

همین باعث نیشه به این تفکر برسی دیگه ، اصلا راه درستی نیست

من خودم آزاد درس نمیخونم دولتی ام ، وضع بابامم خوبه ، ولی هیچوقت ازش بیشتر از مقدار ماهانه‌ای که بهم میده نخواستم ، من از بچگی شنا کار کردم ، مدرک مربیگری گرفتم و در کنار درسم کار نیکنم ، با اینکه هیچ ربطی به آینده شغلی و درسی که میخونم نداره ، ولی از الان دارم راه و روش تو جامعه بودن رو یاد میگیرم که بعدا تو حرفه اصلی خودم حداقل کمتر اشتباه کنم .

و این کار کردن خودم باعث هدفمند تر شدن خودم شد ، ی دانشجو و مربی سادم ولی از راه درآمدی کوچیکی که دارم از الان کلی پس انداز دارم واسه کاری که بخوام تو آینده بکنم 

همین باعث نیشه به این تفکر برسی دیگه ، اصلا راه درستی نیستمن خودم آزاد درس نمیخونم دولتی ام ، وضع با ...

چ خوبب..ولی من نمیدونم چیکار کنم💔برا ایندم بجز دانشگا دلم میخاد کار دیگع ام بکنم بنظرت چی.رشتت چیه