2777
2789
عنوان

یعنی هاری داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
اگه چیزیم نشه چشم دیگه دست نمیزنم

انشالله که چیزی نشده عزیزم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا خواب آلودم

ربطی نداره من روزی با ده تا سگ‌ و گربه در تماسم

همین یه ساعت پیش یه سگ گازم گرفت ( چون میخواستم بهش غذا بدم نایلونشو داشتم مرتب میکردم فکر کرد میخوام ببرمش )

ولی هیچی نمیشه نترس

ربطی نداره من روزی با ده تا سگ‌ و گربه در تماسمهمین یه ساعت پیش یه سگ گازم گرفت ( چون میخواستم بهش غ ...

خوش به حالتون انقد آرامش دارین

مرسی بابت راهنمایی

بعد گربه هاری داشته باشه که انقد اعلی نمیشه درسته؟دستی بود

عزیزجان تماس بگیرید حتما حتما 115 بپرسید، دوستان اینجا راهنمایی درستی نمی کنند، هاری به هیچ عنوان تا مرحله اخر علامتی نداره و قطعا خدای نکرده اگر مبتلا بشن فوت می کنن،حتما تماس بگیرید دوست عزیزم

برخلاف نظر دوستی که فرمودن همیشه من رو گاز می گیرند و چیزی نشده، این که بی تفاوت از کنار زخم ایجاد شده توسط حیوانات حتی کاملا خانگی بگذرید بشدت اشتباه هست و هم سگ هم گربه حتی اسب و خیلی حیوانات دیگه ناقل های پنهان هستند و اصلا ممکنه در رفتارشون بروزی نداشته باشه.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
اشتهامم کم شده عوق میزنم تا یه ذره میخورم

هیچیت نیست بابا 

از استرسه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ربطی نداره من روزی با ده تا سگ‌ و گربه در تماسمهمین یه ساعت پیش یه سگ گازم گرفت ( چون میخواستم بهش غ ...

دوست من، اینجا یک سایت عمومی هست ، این راهنمایی نادرست شما به لحاظ پزشکی خدای نکرده منجر به از دست رفتن جان یک انسان میشه،

به خلاف نظر شما، ما دخترم رو برای واکسن هاری که بردیم پزشک گفتند کسی فوت کرده که یک گربه ی کاملا خانگی و دستی که هرگز خارج از محیط منزل نبوده دستش رو چنگ زده و اینقدر ناقل قوی و بدن فرد مقابل ضعیف بوده که نتونسته مقاومت نشون بده. لطفا مدام تاکید نکنید، عزیزان و والدین زیادی با سرچ زدن مطلب شما رو مطالعه می کنند و گمراه میشن دوست عزیز من

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
دوست من، اینجا یک سایت عمومی هست ، این راهنمایی نادرست شما به لحاظ پزشکی خدای نکرده منجر به از دست ر ...

من دروغ نگفتم خودم گربه دارم تو کوچه ده تا گربه دارم

به سگا هم غذا میدم

تا حالا چیزیم نشده