2777
2789
چه اعصاب خوبی دارید شما، اینا رو من نگفتم حکم و فریضه خداست

خدا واقعی هیچ چیزو اجبار نمیکنه مگ میشه خدا محتاج دولا راست شدن بندش باشه و اصرار کنه ب من تعظیم کنید چون خدام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا واقعی هیچ چیزو اجبار نمیکنه مگ میشه خدا محتاج دولا راست شدن بندش باشه و اصرار کنه ب من تعظیم کنی ...

سلام عزیزم توقرآن خداوندگفته نمازبخونیم هدف خداوندازآفریدن ماعبادت کردن خودشه این دنیافانی ونابودشدنیه نمازازاهمیت بالایی برخورداره که به همه پیامبران گفته نمازبخونن

عزیزم خداهیچوقت ماروزجرنمیده خیلی مهربان هست ایناهمش امتحانه

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

[QUOTE=365908103]سلام عزیزم توقرآن خداوندگفته نمازبخونیم هدف خداوندازآفریدن ماعبادت کردن خودشه این دنیافانی ونابودشدن ...[/QUOTE باش شما نماز بخون نمیخوام تعلیق شم ریپ نزن

نمازشب 

نماراتو سر وقت بخوون 

قرآن هرروز بخون صفحه ای هرچه میتونی 

اگ با معنی بخونی ک چ عالی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
[QUOTE=365908103]سلام عزیزم توقرآن خداوندگفته نمازبخونیم هدف خداوندازآفریدن ماعبادت کردن خودشه این د ...

عزیزم هممون بایدبخاطرخدانمازبخونیم بخذاوندقسم خداوندبنده هاشودوست داره وهیچوقت تنهاشون نمیذاره عزیزم بخاطرخودت میگم این شیطانه تورووسوسه میکنه شیطان دشمن آشکاروبزرگ ماهمونی که باعث شدحضرت آدم ازبهشت بیادبیرون خواهرکم به حرف شیطان گوش نده اسمالحسنی روبخون 

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

هر کاری که ازش دورت میکنه رو انجام نده 

مثلا غیبت نکن 

با تمرین شدنیه 

مثلا از یه روز شروع کن، بعد سه روز، بعد یه هفته، بعد دو هفته و همین جوری ادامه بده 

ذکر بگو 

باهاش شبا موقع خواب صحبت کن 

صبحا که بیدار میشی سلام کن بهش 

کلی راه هست 

موفق باشی 🧡