2777
2789

من موعدم 10 بود ولی از دوم این ماه دل درد پریودی دارم

علایمشو کاملا دارم مثل سگ دارم پاچه میگیرم

گر گرفتگی دارم

از دل درد خسته شدم ولی پریود نمیشم

تا حالا اینجور نبوده که از یک هفته قبل هلایم شدید داشته باشم

در ضمن مجردم هستم

به نظزتون میتونه کیست باشه؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما هم این مدلی شدین؟

من هفت روز تاخیر دارم تو پریودی مطمعنم حامله نیستم واسه همین میگم نکنه کیست دارم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

من هفت روز تاخیر دارم تو پریودی مطمعنم حامله نیستم واسه همین میگم نکنه کیست دارم

7 روز از موعدت گذشته؟ تو هم تمام علایمشو داری؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
منم کیست داشتم علائم نداشتمعلائم پریودی داشتم ولی نمیشدم

تاخیر هم مینداختی تا چند روز تاخیر مینداختی؟ دکتر برات قرص نوشت؟ خوب شدی؟ 

خیلی بده الان دارم منفجر میشم

7 روز از موعدت گذشته؟ تو هم تمام علایمشو داری؟

ااره 

اره درد داشتم روز موعودم و قبلش الان ولی ندارم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

منم کیست داشتم علائم نداشتمعلائم پریودی داشتم ولی نمیشدم

برا کیست باید ازمایش هورمونی بدم یا چیز دیگه انجام میدن ببخشید زیادی سوال میکنم