2777
2789
عنوان

خانوما باردارم وقهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 54 پست
غلط کرده گفته پاگشا کن چقدر مردا نفهمن تازه بعد دوتا بارداری ناموفق باید بیشتر حواستون باشه به بچه ا ...

نمیشه همش استرس دارم

کاش میتونستم برم تیمارستان...

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نمیزارنخیلی استرس دارم نکه دوتا سقط داشتم خیلی میترسماگه خونه پدرم اتفاقی برای بچه بیفته،شوهرم راحتم ...

خوب برو خونه خودت بنده خدا شمر که نیست ادمه اونم بچشه،خذایی نکرده خونه مادرت اینا اتفاقی بیفته برا همتون دردسر میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشیا ولی حیف کلمه مرد که رو اینجور آدما بزاری

نه چرا ناراحت بشم....

لیاقت زن وزندگی وبچه رو نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
به ولله قسم من عاشق مهمونی گرفتنماما بعد ده سال زندگی مشترک ودوتا سقطحق دارم احتیاط کنم

خوب کردی بهشم پیام نده 

اون باید متوجه اشتباهش بشه 

همینی پیگیری تو باعث شده به خودش حق همین توقعی رو بده

خوب برو خونه خودت بنده خدا شمر که نیست ادمه اونم بچشه،خذایی نکرده خونه مادرت اینا اتفاقی بیفته برا ه ...

شما بارحقوقیش رو کامل میدونی؟میشه برام بگی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب برو خونه خودت بنده خدا شمر که نیست ادمه اونم بچشه،خذایی نکرده خونه مادرت اینا اتفاقی بیفته برا ه ...

بهش پیام دادم دوشنبه نوبت دکتردارم فلان ساعت بیا

سین زد جواب ندادببینم چکارمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من دوتا سقط داشتمقبول هم نکرد ازبیرون غذا بگیرهخونه رو گند گرفته بود باید همه رو تمیز میکردم

سطحی تمیز میکردی 

چرا باید خونت رو‌گند برداره هروز یه قسمتی رو تمیز کن 

مدیریت خونه قدرت یک خانومه..جوری رفتار کن تو زندگیت هیچکس نتونه ازت ایراد بگیره (از لحاظ خانه داری آشپزی رفتار با همسرت و...

اگر خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ..پیام بده بگو که بیا حرف بزنیم هر دوتامون رفتارمون اشتباه بود 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

مردا انقدر  بیشعورن که  پای خانواده اشون میاد وسط،بچه اشونو هم  نمیشناسن   من  زیاد  کشیدم  از این مهمونی ها   بچم  کولیک  داشت  شب بیدار  نا نداشتم   روز رو پا وایسم  بعد   مهمون  دعوت میکرد  بیشرف   

سطحی تمیز میکردی چرا باید خونت رو‌گند برداره هروز یه قسمتی رو تمیز کن مدیریت خونه قدرت یک خانومه..جو ...

خونه من مرتب،فقط برای مهمونی اماده نبود

من بهترین مهمونی هارو میدم،اصلا ازاین لحاظ کم نمیارم

فقط شرایطم فرق داشت

اون روزای اول اون پیام داد،من جواب ندادم

الان اونکه جواب منو نمیده

حتی باوکیل حرف زدم گفت نفقه زن حامله پنج ملیونی میشه

واقعا نمیدونم چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اگه جات بودم به طلاق گرفتن از این آدم فکرمیکردم چه برسه بچه آوردن چرا باید یکی دیگه هم بدبخت بشه ...

خوب الان میگید چکارکنم وقتی تو ماه سوم بارداریم؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفهمیدم اسی میگی بچه دوست داره بازمیگی بهت حمله کرده میخواسته بچتوسقط کنه

عصبی

یهو جوگیر شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40