2777
2789
عنوان

شغل وکالت آیا سطحش کمتر از آموزش ابتداییه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
آخه بچه ها حداقل معصومن آدم بزرگا که وکلا سرو کار دارند همه واقعا یه مشکل بزرگ دارن هر روز دعوا جنگ ...

یچیزی وکالت که شیرینه مشکل مردم رو حل میکنی و حقشون رو میگیری این خیلی ارزشمنده

یچیزی وکالت که شیرینه مشکل مردم رو حل میکنی و حقشون رو میگیری این خیلی ارزشمنده

بله صدرصد معلمی هم همینه وقتی میبینی یاد میگیرن و انقد بهت عشق میورزن تمام سرو کله زدن فراموش می‌کنی

در کل تمام شغل ها نیاز به عشق داره برای بالا بردن یکی دیگه نباید اون یکی رو بیاریم پایین به همه شغل ها نیازمندیم به معلمی برای داشتن سواد و حرف زدن بیشتر موفق باشید🙏🏻🌹

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله صدرصد معلمی هم همینه وقتی میبینی یاد میگیرن و انقد بهت عشق میورزن تمام سرو کله زدن فراموش می‌کنی ...

من معلمی رو پایین نیوردم فقط عیبشو گفتم مثلا واسه ساکت کردنشون باید صدا رو ببری بالا

من معلمی رو پایین نیوردم فقط عیبشو گفتم مثلا واسه ساکت کردنشون باید صدا رو ببری بالا

متوجه ام برای اینکه بخوایم به هم توضیح بدیم از حوصله خارج فقط لحن اولتون بد بود در کل تو این سایت خیلی چیز غیر طبیعی نیست دورازجون شما همه با معلمی مشکل دارن😅

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍