2777
2789
عنوان

درس به اجبار خانواده یا ورزش به عشق خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟ توی ورزش استعداد خاصی داری یا تفریحی ورزش می‌کنی ؟

نمیتونی همینطوری بگی فقط می‌خوام برم باشگاه و هیچ مسیولیت دیگه ای نداشته باشی ما خلق نشدیم برای خور و خواب و تفریح خلق شدیم برای رشد توی زمینه هایی که استعداد شون رو داریم 

حتی اگر بخوای ترک تحصیل کنی باید اول برادری خودتو ثابت کرده باشی 

مثلا قبلش کسب و کاری راه انداخته باشی و اونو به یه جایی رسونده باشی 

استقلال فکری و توانمندی خودت رو ثابت کرده باشی

بعد ببینی آره اهداف من از مسیر تحصیل عبور نمیکنه پس دانشگاه نمی‌رم 

بچه من چهار سالشه ولی دو فردای دیگه اگر بتونه خوب تحلیل فکری داشته باشه ، آدم تاثیر پذیری نباشه ، اهل مطالعه و رشد و توسعه فردی از طرق مختلف باشه مثلا برای دوره های آموزشی پول خرج کنه تفکر نقاد داشته باشه کتاب زیاد بخونه فکر اقتصادی خودش رو داشته باشه و توانمند باشه یعنی در کل پتانسیل هایی که برای ایجاد یه زندگی سالم لازم هست رو داشته باشه مشکلی نمیبینم که دانشگاه نره (گرفتن مدرک دیپلم حداقلی ترین میزان تحصیله) 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

چند سالته ؟ توی ورزش استعداد خاصی داری یا تفریحی ورزش می‌کنی ؟نمیتونی همینطوری بگی فقط می‌خوام برم ب ...

به چه دردی خورده مثلا درس خواندن؟ 

همش چرت و پرت 

به درد هیچ جای زندگی هم نمیخوره 

متاسفانه طرز فکرت انگار مامانمه😑

چند سالته ؟ توی ورزش استعداد خاصی داری یا تفریحی ورزش می‌کنی ؟نمیتونی همینطوری بگی فقط می‌خوام برم ب ...

16 سالمه استعداد دارم خوب پیش می رفت ولی دیگه نمیتونم برم🙂

به چه دردی خورده مثلا درس خواندن؟ همش چرت و پرت به درد هیچ جای زندگی هم نمیخوره متاسفانه طرز فکرت ان ...

تفکرت رو رشد میده 

کمترین دستاوردش اینه که تاب آوری رو برات زیاد می‌کنه تاب آوری یعنی بتونی کاری که دوستش نداری رو انجام بدی چون بزرگترین موفقیت ها توی حوزه فعالیت تخصصی مون ، از انجام دادن منظم کار هایی اتفاق میفته که دوستشون نداریم 

هر مهارتی هم با تمرین به وجود میاد مهارت تاب آوری به شدت سخت به وجود میاد برای همینه که آدم های موفق کمن همه کسایی که شیدای علم اندوزی نیستن با عذاب میرن مدرسه ولی اگر با دید افزایش تاب آوری به موضوع تحصیل نگاه کنی ابعاد مختلف شخصیتیت رشد میکنه دو فردای دیگه وقتی کسب و کارت رو راه میندازی تا به یه مشکل برخوردی ولش نمیکنی و لذت جو نمیشی 

فکر میکنی توی ورزش موفق میشی بله ولی کنارش باید شخصیتت بالغ شده باشه و لذت جو نباشی و تاب آوری بالا داشته باشی وگرنه خیلیا توی ورزش خوب عمل میکنن ولی همه موفق نمیشن و خبری از موفقیت های کلان براشون نخواهد بود 

مدرسه تمرینیه برای ارتقای تاب آوری بهت کمک می‌کنه از خودت بپرسی حالا که می‌خوام درس بخونم چطور این کار رو بکنم که فشار بهم وارد نشه چطور مدیریت کنم چطور برنامه ریزی کنم و...

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

تفکرت رو رشد میده کمترین دستاوردش اینه که تاب آوری رو برات زیاد می‌کنه تاب آوری یعنی بتونی کاری که د ...

باشه تو خوبی 

ریدم تو سوادی که بخواد سوادامون مث تو خر باشه (جواب ضرب المثل دادم ) 

آدمای موفق!؟ درس خونن¿

کسایی که الگوی من هستن اول شایع بعد هم رونالدو 

شایع آنچنان نخونده و هیچ علاقه ای هم نداشته ولی الان موفق هست 

رونالدو تا ابتدایی بیشتر نخونده ولی الان موفق هست 

تو اگه ترجیح می‌دهی با آدمی که میخواد نفهم باشه حرف نزنی 

ولی من ترجیح میدم با حیوانا حرف نزنم

باشه تو خوبی ریدم تو سوادی که بخواد سوادامون مث تو خر باشه (جواب ضرب المثل دادم ) آدمای موفق!؟ درس خ ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_5