2777
2789
عنوان

به کسی چه ربطی داره که کی سز میکنه کی طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 121 پست
سز پول میخواد که اکثرا ندارن برا همین با این حرفا خودشون رو تسکین میدن تو سایت بچه ریخته جدی نگیر

طبیعی هم پول میخواد 

فقط توی دولتی ها رایگانه مگر نه در بیمارستان های خصوصی کلی هزینه داره

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه ولی چرا اینقدر با عصبانیت؟ من خودم بزرگترین اشتباهم انتخاب نحوه زایمانم بود پشیمونم الان

سز بودی یا طبیعی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
سز پول میخواد که اکثرا ندارن برا همین با این حرفا خودشون رو تسکین میدن تو سایت بچه ریخته جدی نگیر

اصلا حرفت درست نیست 

من بیمه ندارم هزینه طبیعی خصوصی خیلی کمتر از سزارین نیست 

ویک ذره هم بخاطر مسائل مالی نیست انتخابم،چون مشکلی ندارم 

فقط ب شخصه از جراحی میترسم زایمان اولم طبیعی بود فوق العاده بود دومی هم انتخابم همینه 

وقتی میگید ب کسی نگید سزارین بده،متقابلا نگید طبیعی از بی پولیه 

کلی آدمای مشهور هیچکدوم پول سزارین ندارن واسه همین میرم طبیعی!!!

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اگ پول داشته باشي فقط بايد سزارين كني من نداشتم طبيعي كردم مردمو زنده شدم الان حاضرم بميرم ولي دوباره زايمان طبيعي نكنم به همه ام ميگم ك سزارين كنن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

کی همچنین حرفی زده ؟؟ هر کس مختاره هر روشی دوست داره انتخاب کنه ، نی نی سایت که اکثرا طرفدار سز هستن و نظرشون درباره طبیعی اخ و پیفه ،،،خودم ۲ تا طبیعی داشتم که برای من عالی بوده و با اصرار خودم این روش و انتخاب کردم

نخیر ی سرچ ساده بزنی همه احتمالاتو میتونی ببینی

میگن خود متخصص ها و دکترها به بیمارهاشون میگن طبیعی بیارید درحالی که خودشون سزارین میارن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

هرکسی بنا به تجربیات خودش حرف میرنه،شما سزارین بودی میگی سزارین خوبه. شاید اگه طبیعی میاوردی هم میدیدی خیلی بد نیست

من خودم طبیعی بودم و زایمان سختی هم نداشتم ولی مامانم اگه سزارین نمیشد سر زا میرفت

شما کار خودتو بکن،به حرف بقیه باشی اذیت میشی

موقعی که من به پسرم شیر خشک دادم چه حرفها که نزدن، بعدش خود همون افراد بچه دار شدن و شیر خشک دادن به بچه هاشون!!تازه برعکس من،اونها شیر هم داشتن و ندادن

بقیه میتونن نظر بدن بشرطی که تحمیل نکنند 

مهم نظر مادر و شرایط هست که چی دوست داره اگه یکی از سزارین خوشش میاد یا حس روانیش بهش مثبته ، بقیه حق ندارن پافشاری کنند چون ب خانم  باردار استرس وارد میکنند.

بعضی آدم ها هم کلا تک بعدی فکر میکنند مثلا فکرمیکنند سزارین یا طبیعی خوبه ولاغیر ،هرکس هم خلاف نظر اونها فکرکنه یا آدم کم شعوری هست یا کم سواد، درحالیکه باید پذیرفت نظر آدم ها شرایطشون و خیلی چیزا با همدیگه فرق دارد. درسته مثلا طبیعی مزایای بسیاری دارد ولی اگه مادر باردار دوست داره سزارین و شرایطش هم هست ، دیگه اصرار یکسری به اینکه مدام و مدام از طبیعی بگن ،معنی ندارد و البته بالعکس .