2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سکته مغزی کرده یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔😔😔کاش یه راهی بود بشه ساکتش کرد اروم باشه حداقل

نمیشه..من مریض اینطوری دیدم قرص خواب دوز بالا میدادند نمیخوابید...سیستم به هم می‌ریزه کلا...اینقدر حرف میزد داد میزد کلافه میشدند اطرافیان

خدا شفاشون بده ، عزیزم براشون دعای علقمه را بخون و حلالش کنید و یه قربونی هم بدید و به همه بگید حلالش کنن ....اینجور ادمها دیگه خوب نمیشن ، ما خیلی ادم دیدیم ک باهمین بیماری فوت شدن ، مادربزرگم ۳ماه بود، پدربزرگم ۱سال و نیم و چندتایی داشتیم همه بین ۲تا۵سال افتادن ...

من برای هردو پدربزرگ و مادربزرگم ، گوسفندقربونی کردم، دعای علقمه خوندم و به همه گفتم حلالش کنن ، باورت میشه سر یک ماه فوت شدن😭

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدا شفاشون بده ، عزیزم براشون دعای علقمه را بخون و حلالش کنید و یه قربونی هم بدید و به همه بگید حلال ...

یعنی حلال کنن زودتر فوت میشن😭بی اختیار اشکم ریخت

خدا شفاشون بده ، عزیزم براشون دعای علقمه را بخون و حلالش کنید و یه قربونی هم بدید و به همه بگید حلال ...

خب آدم از کجا بدونه کیا تو زندگیش بودند...یه وقت یه جایی یه آدمی باشه مانمیشناسیم..ما هم مورد اینطوری داشتیم سخت جون داد

خب آدم از کجا بدونه کیا تو زندگیش بودند...یه وقت یه جایی یه آدمی باشه مانمیشناسیم..ما هم مورد اینطور ...

دعای علقمه ک بخونی به نیابت از تمام کسانی ک حلالش کنن ....حتی اونهایی ک ما اطلاع نداریم 

یعنی حلال کنن زودتر فوت میشن😭بی اختیار اشکم ریخت

پایان همه ما مرگه ، هرچنددردناکه ولی باور کن این زمین گیرشدن و خوارشدن هزاربرابر بدتر از مرگه😭 ادم چندوقتی عزیزه بعدش واقعا تمام افراد خسته میشن .