2777
2789

شده مثلا یه شبایی به شوهرتون از نظر ج.ن.سی حسی نداشته باشید؟؟؟

یعنی مثلا یه وقت دستی میکشه یا حالا کنارتونه

هیچ احساسی نداشته باشید؟؟؟

بنظر منکه شدنی نیست

چرا میشه ربطی به عشق هم نداره یه زمانی آدم خیلی خسته است بی حوصله است حتی حوصله خودش هم نداره یه وقتایی تنهایی لازمه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا میشه ربطی به عشق هم نداره یه زمانی آدم خیلی خسته است بی حوصله است حتی حوصله خودش هم نداره یه وقت ...

و یوقتایی دعوا کردی از دستش عصبی😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ما سنتیه

با ی نگاه واقعا عاشقش شدم

راسش هرثانیه ک کنارمه میخام قورتش بدم چ برسه نخام این محبتارو ازش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بنظرم ربطی به عشق نداره این موضوع 

ولی بعد چند سال زندگی بعضی وقتا همچین چیزایی پیش میاد

و آدم حتی حوصله خودشم نداری چه برسه اینجور چیزا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این ربطی ب دوست داشتن یا نداشتن طرفت نداره

در ماه از تموم شدن عادت ماهانه تا عادت ماهانه بعدی حدود یک هفته الی ده روز اخر که نزدیک به عادت هست هورمون جنسی خیلی کم ترشح میشه و سطح میل جنسی بسیار پایینه برای همینه