2777
2789
وتی ترسوندیم ولی ندارم چون میز ارای سفیده رو اون همیشه شونه میکنم چیزی نیست فقط مو میوفته

بازم دقت کن چون خیلی ریزن 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

پوست سرت خشک نشده ؟

چرا خشکه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم دقت کن چون خیلی ریزن

باشه انداختیم تو سرم الان موهام خشک شه امتحانومیکنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شامپو تنظیم کننده چربی کف سر بخر بزن

کف سرت چربه، اسکراب میخواد

وازلین میزنی بازم به کف سر میرسه

چربیها موندن اگه قشنگ تمیز نشن ریشه موهاتو خفه میکنن و ریزش شدید میگیری

با ابله بحث نمیکنم

قربونت بشم منظورم اینه خوب موهاتو بشور

اهه ن خواهری اتفاقا کلا رو این جیزا حساسم ابنقدر میوشرم با اب داغ و مبچلونم ک موهام صدای ته استکان میدن😂😂😂❤️🌹

شامپو تنظیم کننده چربی کف سر بخر بزنکف سرت چربه، اسکراب میخوادوازلین میزنی بازم به کف سر میرسهچربیها ...

ن اتفاقا هم پوست کف سرم هم موهام خشکه حتی الانم رفتم حموم از شدت خارش بود ولی موهام دیروز شسته بودم خشک بود و تمیز چون یه مدته وازلین میزنم ازون موقع اینجوری شدم حدسم رو اونه فقط

پس به خاطر همونهزیاد موهاتو نشور

میگم دوستان من بدنمم خیلی میخاره بخصوص کمرم پوست بدنمم خیلی خشکه جوری ک بعد حموم کشیده میشه میسوزه لوسین میزنم اما کمرم خیلی میخاره در حدی ک دلممیخواد زخمی کنم علت اینا چیه ممکنه کمبود ویتامین باشه

ن اتفاقا هم پوست کف سرم هم موهام خشکه حتی الانم رفتم حموم از شدت خارش بود ولی موهام دیروز شسته بودم ...

اگه چرب نیست شاید به وازلین حساسی

حالا اینهمه روغن مفید و خوب چرا وازلین؟!

یه دکتر پوست و مو برو

با ابله بحث نمیکنم