2777
2789

دوست صمیمیتون و چیزی مثل قبل نیست بینتون دیگه بهش پیام نمیدید؟ کلا بود و نبود شما واسش فرقی نداره 

من آلان ۴ ماه اینکار کردم دیگه پیام ندادم و بعدها فهمیدم افسردگی داشته که حتی حوصله منم نداشته چون به بهونه ها مختلف نمیخواست با من حرف بزنه و چیزی هم مثل قبل نمیشد و من ترجیح دادم کنار بکشم به نظرتون کار بدی کردم؟

وقتی حالم بد بود. همه دوستامو از دست دادم فقط یکیش مونده

از فامیلا هم فقط ی نفر موند 

اینا الان جزو عزیزترین افراد زندگیمن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حالم بد بود. همه دوستامو از دست دادم فقط یکیش مونده از فامیلا هم فقط ی نفر موند اینا الان جزو ...

شما بهشون بی محلی میکردید؟

مثلا دارید چت میکنید یهو می‌رفتید و تا چند روز بعد نمیومدبد؟

یا پیام میدادن میگفتید شارژ دارم ولی شارژم تموم میشه بهت میام بدم یا وقتی اونا از خودشون میگفتن بی توجه بودید؟ خب من چکار میکردم وقتی تمام تلاشم کردم مثل قبل بشه و نشد وقتی میگفتم بیا اصن باهم میرریم مشاور که افسردگی نگیری

شما بهشون بی محلی میکردید؟مثلا دارید چت میکنید یهو می‌رفتید و تا چند روز بعد نمیومدبد؟یا پیام میدادن ...

ن من اینکارو نمیکردم من حوصله خودمو هم نداشتم  اونام خسته شدن از بی حوصلگیام رفتن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
کنارش باش

تموم شد حالا ولی خیلی سعی کردم حالش خوب باشه وقتی بهش فکر میکنم میگم شاید کوتاهی کردم و عذاب وجدان میگیرم ولی یاد یه چیزایی میوفتم میگم نه منم حق داشتم شاید به ظاهر حق با اون بود ولی واقعا منم اذیت میشدم

ن من اینکارو نمیکردم من حوصله خودمو هم نداشتم اونام خسته شدن از بی حوصلگیام رفتن

خب نه منظورم اوناییه که باهاتون موندن تو شرایط سختتون منم یکم عذاب وجدان گرفتم میگم شاید کوتاهی کردم ولی از وابستگی که نسبت بهش داشتم و بی محلی هاش میدیدم اذیت میشدم 

خب نه منظورم اوناییه که باهاتون موندن تو شرایط سختتون منم یکم عذاب وجدان گرفتم میگم شاید کوتاهی کردم ...

اونایی ک موندن واقعا ثابت کردن  خیییییلی ادم حسابی ان 

من حتی خواهرمم از فیلتره رد شد و برام تموم شد