2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا مردم انقد درگیری فکری دارن ک یادشون نمیمونه تاریخ چندم هست چ برسه اینکه تاریخ تودد یکی دیگرو یادشون بمونه ، من ک اصلا برام مهم نیست کسی تولدمو و یادش میمونه یا نه جقدر سخت گرفتید 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بابا مردم انقد درگیری فکری دارن ک یادشون نمیمونه تاریخ چندم هست چ برسه اینکه تاریخ تودد یکی دیگرو یا ...

دوست صمیمی فرق میکنه

بعدم من همیشه تولد اونو تبریک گفتم پس باید یادش بمونه

دوست صمیمی فرق میکنهبعدم من همیشه تولد اونو تبریک گفتم پس باید یادش بمونه

این خودخواهیه ، شاید طرف اصلا حافظه ش قوی نیست و حواسش سرجاش نیست ، هیچ باید در کار نیست ، اگه این موضوع خیلی برای شما مهمه دوستیتو با این ادم قطع کن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

دوستی من مدرسه ای نیست

سخت نگیر  من الان خورشت مرغ پختم بعد نیم ساعت یادم افتاده آلوچه توش نریختم بعد چطوری تولد یه نفر دیگه رو یادم بمونه  مهمو این هست که دوست خوبی برات باشه 

واقعا دوست خوب به سختی پیدا می شه برای چیزهای الکی دوستی هات خراب نکن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دوست صمیمی فرق میکنهبعدم من همیشه تولد اونو تبریک گفتم پس باید یادش بمونه

مگه بده بستونه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند