2777
2789

سلام خانمای عزیز امیدوارم هر جا که هستین حال دلتون عالی باشه

این تاپیک فقط جهت انتقال پیام های مفید و تمارین تاپیک 👈 ( لحظه ای هم برای خودم )

من هر از گاهی پیام هامون رو اینجا انتقال خواهم داد امیدوارم تلنگری برای دیدن لیاقت و ارزش واقعی خودتون باشه و براتون مفید واقع بشه 

بهترین روز زندگیت خواهد بود روزی که 👇

خودت باشی و خودت را دوست داشته باشی و به خاطر خودت زندگی کنی ، نخواهی کسی باشی که نیستی  ...
منتظر نباشی دیگران دوستت داشته باشند
و زندگیت را روی مدار تایید و رضایت دیگران تنظیم نکنی !!!!!!!

قبل از اینکه تمرینات خویشتن دوستی رو شروع کنیم باید حس بهتری رو توی وجودمون نهادینه کنیم تا بتونیم با انرژی خوب چالش هامون رو شروع کنیم

امروز یه دفترچه خوشگل برای خودتون انتخاب کنین (( یا حتی می تونین از دفتر یادداشت گوشیتون هم استفاده کنین ))

هر روز ده مورد از چیزهایی که بابتش از خدا شاکر هستین رو همراه با دلیلش بنویسین و از ته دل از خدا بابت این نعمت تشکر کنید 

مثلا همین الان که من دارم تایپ می کنم خدا رو بخاطر وجود انگشتام که نعمت خیلی بزرگیه شکر می کنم و ...

در آخر هر جملتون از ته دل سه مرتبه سپاسگزارم یا متشکرم بگید

دوستان این تمرین رو سرسری نگیرید اگه به طور مداوم و جدی حداقل به مدت دوماه این تمرین رو انجام بدید معجزش رو خواهید دید

دیدتون به دنیای اطرافتون تغییر خواهد کرد حس مثبت نگری توی وجودتون نهادینه خواهد شد از دل هر موضوعی نکات مثبتش رو بیرون میکشین و ...

و قانون کائنات هم اینطوری هست که هر حسی در لحظه داشته باشین چند برابر اون رو تقدیمتون میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین روز زندگیت خواهد بود روزی که 👇

تمام جزئیات  زیبای اطراف را دقیقا ببینی و عمیقا دوست داشته باشی
روزی که بلد باشی با ساده ترین ها ، به پیچیده ترین حالت ممکن شاد باشی 😍👌

شده تا حالا صبح وقتی از خواب بیدار میشی یه حالت کسل و بی حالی داشته باشی ؟؟؟

اصلا انگیزه بلند شدن از رختخوابت رو نداشته باشی ...

روز قبلش کلی برنامه داشتی هاااا

ولی یهویی صبح همش پرررررررر

یا برعکس

یه صبح که بیدار میشی بدون دلیل پر انرژی هستی

انگار یه خبر خوشی شنیده باشی و ...

با خودت میگی آخه چرا من این مدلی شدم ؟؟؟

میدونید که شب ها یک ربع قبل از خواب ( حالت آلفا ) با هر حسی که بخوابید صبح با همون حس هم از خواب بیدار میشید

مغز شما تا خوده صبح مشغول تحلیل اون موضوعی هست که شما در حالت آلفا ( 15 دقیقه قبل خواب ) به اون فکر کردین

تکلیف شب 👇

امشب قبل از خوابیدنمون به پنج تا موضوع که  امروز باعث شد یه حس خوب هر چند کوچک تجربه کنیم با جزئیات کامل فکر کنیم

لحظه به لحظه اون اتفاق رو تصور کنید انگاری دوباره الان اون اتفاق داره میوفته

و در آخر از بین اون پنج تا یکیشون رو به عنوان بهترین انتخاب کنیم و بابتش از ته دل خدا رو شاکر باشه

این تمرین رو هر شب پانزده دقیقه قبل از خواب ( حالت آلفا ) تکرار کنید تا به مرور تبدیل به یه عادت قبل از خوابتون بشه

سلام دخترا امشب می‌خوام درباره فنگ شویی و اهمیت رفع انباشتگی توی زندگیمون یکم صحبت کنیم

دیدین وقتی وارد بعضی خونه ها میشین یه آرامش خاصی دارین بی دلیل دوست دارین یکم بیشتر توی اون محیط بمونین دکوراسیون و لوازم گرون قیمت و خاصی هم ندارن هاااااا

ولی آدم می خواد به هر بهونه که شده چند لحظه بیشتر اونجا باشه

دلیلش اینه که این خونه ها انرژی مثبت توشون رد و بدل میشه 😍😍

دیدین مثلا یه کمد آشفته و درب و داغونی رو که باز میکنین ناخواسته دلمون میگیره می خوایم مرتب کنیم ولی انرژی منفی اونقدر زیاده که همش موکولش میکنیم به شنبه ی آینده ...

ولی زمانی که به هر طریقی که شده تمیزش میکنیم سرشار از انرژی مثبت میشه و انگار یه حس سبکی و آرامش سراغمون میاد

باور کنید این یه قانونه هر چیزی که مدت ها بی استفاده توی خونه بمونه از خودش انرژی منفی تولید می کنه ...

ناخودآگاه شما توی خونه می بینید که

اصلا حوصله ندارید

دلتون بی دلیل گرفته  

مدام افکار منفی میاد سراغتون

و ...

این همان (( انرژی پنهان )) هست که اون اشیا توی خونه تولید میکنه و شما بدون اینکه متوجه بشین دریافت میکنین و مدام بی حال و کسل هستین ...

همونطور که میدونید تا عید چیزی نمونده 😍😍

پس اگه موافقید یه برنامه بریزیم و واقعا فضای زندگیمون رو پاکسازی اساسی کنیم منظورم این نیست ها الکی مرتب کنیم و گردگیری کنیم و تموم ...

می خوام خیلی اساسی و جزئی نگری جلو بریم و لحظه ی تحویل سال به لطف خدا خونه فول انرژی باشه👌👌👌👌

باور کنید خونه ای که انرژی توش رد و بدل میشه آدماشم جوانتر ، سالم تر و سرحالتر می مونن

موافقید با شروع رفع انباشتگی کنار هم یه کار لذت بخشی رو تجربه کنیم ؟؟؟؟؟

سوال داشتین در مورد اینکه آیا یادگاری ها هم جز رفع انباشتگی حساب میشه یا نه ؟؟؟؟

یادگاری‌ها معمولاً با خاطرات و احساسات مثبت همراه هستن و می‌تونن انرژی خوبی رو به فضامون اضافه کنن . 

اما اگر یک یادگاری باشه که به مرور زمان برامون یادآور خاطرات منفی یا احساسات ناخوشایند بشه بهتره که اون رو حتما کنار بذاریم

پس اگه یه شیء یا یادگاری باعث میشه که احساس خوبی داشته باشی و به یاد لحظات خوش برگردی می‌تونه انرژی مثبت رو به فضا اضافه کنه به شرط اینکه اون جعبه سالیان سال بدون بازدید یه جایی خاک نخوره و هر از گاهی با عشق نگاش کنی و ازش انرژی بگیری و بعد دوباره بزاری سر جاش